Tuesday, November 28, 2006

M.A.H.A

hari nie gi JPA putrajaya, ambil tender document yg perlu dihantar semula, alasan teknikal problem (dr pihak JPA) adoi... camner lah bole jadi camtu, document hilang ker? expired ker? berapa kali mau submit daaaa, buat benda yang sama berulang kali isk isk iskkk.
hari nie juga qaisara dpt injection heheheh.

ermm nk cerita pasal MAHA (Malaysia Agriculture, horticulture and Agrotourism) sebenarnya, aku pergi ke pameran MAHA pada 25 nov dan 26 nov selepas tidak berjaya menghabiskan lawatan dlm satu hari aku terpaksa sambung hingga hari kedua untuk dapatkan info berkaitan dengan penuh, syukur Alhamdulillah pameran setempat ini banyak membantu aku untuk mendapatkan info sepatutnya, jutaaan penghargaan pada pihak penganjur yang telah menganjur dengan baik, cuma diharap pada masa akan datang sediakan 'corridor' laluan pejalan kaki berbumbung dari tempat letak kereta ke tapak pameran, walaupun kenderaan disediakan ia lebih sesuai utk mereka yg berusia, kurang upaya, atau bersama anak-anak, masa tu kan emas, tak sabar rasanya nk tunggu traktor pengangkut dan bas datang heheheh.
pelbagai info leh dapat diMAHA nie, nk cerita sampai esok tak habis rasanyer, jadi janganlah lepaskan peluang untuk melihat pameran ini dimasa akan datang, jika berminat dalam bidang berkaitan.




[ tak perasan Pak Lah kat sebelah rupanya]






[ Pak Lah di rumah Negeri Johor]







[adikku amin dan shairi memeriksa equipment ternakan sangkar]

[ antara yang menarik minat aku, landskap]

No comments: