Skip to main content

Posts

Digital sketch

Here i post some of my digital art, please enjoyyyy.
if you like feel free to comment, and feel free to follow me at instagram : thecurlyartist7
thank you











Recent posts

berpuasa diperantauan :)

esok puasa pertama kali berpuasa jauh dari keluarga dan berada di bumi aryan, demi tugas dan mencari rezeki, banyak perkara membuka minda aku disini, dari segi kehidupan dan tradisi...setakat ini aku masih dapat menyesuaikan diri, biarpun banyak masalah di tapak bina, biasalah fikir positifku, lain tempat lain caranya, tapi kualiti bukan untuk dibuat main, untuk kedutaan Malaysia kot... jadi tolak ansur adalah perkara terakhir yang akan dilakukan....

p/s: cubaan pertama menulis kembali selepas sekian lama terbiar usang blog ini :)

tak sangka :)

tak sangka... dari 30 jun 2011 hingga 30 september 2012 saya telah meninggalkan blog ini... statistic dari google ini agak memeranjatkan... 455 pageviews utk bulan lepas... ermm tentu mereka ini dtg dari 'pengoogle' yg mencari info seantero world wide web (www) hehehehe... moga ada info-info yang berguna untuk mereka...mari berkongsi ilmu :)

mula asah jari kembali...

dear my blog...

maaf lama tak tulis apa2....walaupun ikut suka heheheh sibuk ntah apa-apa... banyak benda nak tulis...tapi tak tahu nak mula... banyak rasa dalam jiwa tapi tak tahu nak rasa yg mana... banyak musibah sebagai ujian utk makhluk kerdil ini... banyak ...banyak.... dan banyak...
saya rasa biarlah saya mula 'Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani' berikanlah saya secebis kekuatan untuk meneruskan kehidupan ini lagi... terima kasih Allah.
errrrr gambar dibawah tiada kena mengena dengan kenyataan diatas heheheh, hanya rindu nak melihat persepolis dan sejarah tamadun lebih 3000 tahun di Iran sahaja.. :)
yeahhh sy dh mula membiasakan diri semula dengan blog, selepas asyik ber FB jerk :)

hari ini hari rabu . . .

dear bloggers...

yeah hari ini hari rabu....esok khamis... eh silap... dah pukul 2.16am... dah hari khamis... :)
selasai menonton perlawanan bolasepak malaysia vs taiwan...1st round, alhamdulillah menang 2-1... ermm dalam hati tadi... kalaulah malaysia layak ke piala dunia 2014 (brazil)... sure aku gi brazil biarkan ia akan menjadi pasukan belasahan... layak ke world cup sangat besar ertinya dalam sejarah bolasepak negara...

dan hari ini juga my client akan balik dari UK... sangat berharap dapat good news dlm beberapa hari lagi... dan beberapa hari ini juga dah cam psikik...asyik guna pendekatan "Law of Attraction" hahahaha rasa lucu utk diri sendri pon ada...
new setting up business kat Ipoh pon sedang berlaku... harap segalanyer berjalan lancar...beberapa jenis plotter telah disenarai pendek...

adakah aku busy lately nie... rasanyer tak... tp ikut schedule cam padat... bak kate arwah bonda "kita buat dia, bukan dia buat kita" yess yesss... follow my time pulak lahhhh …

ADUAN RAKYAT WA AMBIL BERAT :)

dear bloggers...

hari nie wa jatuh...camno jatuh jgn tanya...sakit jugak la, now rasa cam nk demam plaakkkkk...

eh bukan nk citer pasal tu, nk citer pasal berita kat tv3 hari nie, slot Aduan Rakyat, rasa terkesima dan sungguh hampas bila aku dgr statement dari wartawan tu pasal kejadian tanah runtuh di satu kawasan perumahn di lembah klang...
katanya, "bila dirujuk kepada (dgn gaya seorg wartawan) jabatan pengairan dan saliran (JPS), mereka mengatakan bahawa mereka tiada sebarang kepakaran dalam memantau dan menyelenggara cerun bukit".... waktu nie aku rasa cam nk lempang JPS... lps tu... wartawan tu sambung, bila dirujuk kpd majlis tempatan jawapn yg diterima ialah "sepatutnya pemaju membaiki cerun kerana property milik mereka, nanti jangan disalahkan majlis pula" waktu ini aku rasa org yg bercakap tu rupa dia ada ala-ala cam babi berjanggut siap berkopiah...isk tinggi tul imaginasi org demam nie.......

betul ke JPS takde kepakaran memantau cerun? nampaknya kerja de…