Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2005

MLM,go-kart,hitch,hati lembut.

dah lama tak menulis dlm blog nie...

Beberapa hari kebelakang nie jiwa rasa sedikit tenteram, walaupun ade sikit kerugian yang harus aku tanggung, biasala adat berniaga [learn from mistake].
ermm..bersyukur masih bole makan, minum seadanya. semalam seorang kawan bawa aku tgk satu multilevel marketing...ermm nampak menarik dengan plan pemasaran tak rumit dan mudah, cuma aku kena fokus kalau nak buat nanti apa org kata yg dikejar tak dapat yang dikendung keciciran.

teringat seorang kawan perempuan pergi main go-kart...alahai lemah lembutnya, rasa macam aku lak nak masuk race, geram rasanya bawak kereta [go-kart] macam makan angin hehehe, tapi walau macam mana pon aku respek dia sebab berani mencuba, nie yang tetiba rasa lain macam nie,bole denyut beb ahaks.

ermmm apa lagi nak cerita yerk....? ah ha....hari tu pi tgk cerita hitch...wakakakaka kelakar giler [sian adik angkat sebelah ku jadi mangsa kena tampo sambil gelak] hehehehe tapi mesej nak disampaikan dalam cerita tu memang best, …
kak choc kirim gamba nie, hehehe jgn kate lipas...biawak,tenuk,badak, dan seumpamanyer pon leh kena cancer, so camner dengan manusia hehehehe [ ingatkan diri sendiri nie ahaks ]
nie banner sewaktu kat anjung cafe (msn group) tinggal kenangan....walaupun masih ade yg contact...dari kiri betty, elaira, halina, avrill, sizz, batman, buyie, chocolate, aze, ehem, rizz dan ryn. bawah dari kiri gab, dinda, qaisy, arzoo, nani, nyna, archirina, asroy, gotee, kenyol, dan eli [ade lagi beberapa gambar yg tak dimasukkan] . . . tapi bukan nie sebenarnya aku nak citer.... ermmm kenangan kan, semalam jumpa x-bos dia minta aku join dia setting interior firm ermmm tawaran yg menarik akan aku cuba fikir sebaik mungkin...sure kerja cam dedulu pi kerja tak nampak matahari balik pon tak nampak...kenangan lama kan hope aku masih ade attitude kerja yg baik...sebut kenangan juga selain jumpa x-bos aku pi putrajaya jumpa kawan dan bantu dia serba sedikit beberapa perkara ermmm kami mula bercerita tentang kenangan sewaktu tinggal di asrama walaupun tak sama sekolah hahahaha macam-macam berlaku kan... lepas tu balik jumpa lagi kawan lama [tumpang tido rumah] cerita juga tentang beberap…