Tuesday, March 01, 2005


nie banner sewaktu kat anjung cafe (msn group) tinggal kenangan....walaupun masih ade yg contact...dari kiri betty, elaira, halina, avrill, sizz, batman, buyie, chocolate, aze, ehem, rizz dan ryn. bawah dari kiri gab, dinda, qaisy, arzoo, nani, nyna, archirina, asroy, gotee, kenyol, dan eli [ade lagi beberapa gambar yg tak dimasukkan] . . . tapi bukan nie sebenarnya aku nak citer.... ermmm kenangan kan, semalam jumpa x-bos dia minta aku join dia setting interior firm ermmm tawaran yg menarik akan aku cuba fikir sebaik mungkin...sure kerja cam dedulu pi kerja tak nampak matahari balik pon tak nampak...kenangan lama kan hope aku masih ade attitude kerja yg baik...sebut kenangan juga selain jumpa x-bos aku pi putrajaya jumpa kawan dan bantu dia serba sedikit beberapa perkara ermmm kami mula bercerita tentang kenangan sewaktu tinggal di asrama walaupun tak sama sekolah hahahaha macam-macam berlaku kan... lepas tu balik jumpa lagi kawan lama [tumpang tido rumah] cerita juga tentang beberapa perkara [bisnes] dan tak ketinggalan tentang peristiwa lucu waktu belajar dulu....ermmm betullah sesetengah kawan kata, kalau skema kat sekolah dulu mesti tak best...pi balik sekolah study jer takde life student sangat hehehe sebab saat-saat nakal tu la yg jadi memories best tapi jgn la melampau sampai memudaratkan diri hehehe ...kenangan kan... satu-satu menerjah masuk dalam minda aku pagi nie kenangan silih berganti...tapi bila masuk bab arwah mak...ermmm terpaksa tuning otak ingat benda lain dulu, dah beberapa bulan tak pi kubur rindu pulak :) . . .apa-apa pun kenangan tetap kenangan tak bole ubah benda yg dah lepas tapi jadi pengalaman untuk masa-masa akan datang semoga aku tak lupa daratan...amin. [reformasi on progress]  Posted by Hello

2 comments:

Anonymous said...

setelah hilang..
barulah kita mengenali sebagai kenangan...

semasa ada ..
ianya bukan kenangan ..

ketika ada ..
tiada siapa pedulikan ..

setelah tiada ..
baru dikenangkan ..

pernahkah kita tafsirkan kenangan..
pernahkah kita melihat disebalik permulaan ..

kita bisa lupa pada permulaan..
hanya ingat pada kelalaian ..

kelalaian adalah kenangan abadi?

Anonymous said...

setelah hilang..
barulah kita mengenali sebagai kenangan...

semasa ada ..
ianya bukan kenangan ..

ketika ada ..
tiada siapa pedulikan ..

setelah tiada ..
baru dikenangkan ..

pernahkah kita tafsirkan kenangan..
pernahkah kita melihat disebalik permulaan ..

kita bisa lupa pada permulaan..
hanya ingat pada kelalaian ..

kelalaian adalah kenangan abadi?