Tuesday, November 02, 2004

ghatering ermmm

Sabtu…30/10/04..Restoran Nelayan Titiwangsa

Ermm..”adek” minta pakai bj yg beli kat bukit bintang hari tu..arghhh rasa tak selesa sebenarnya sbb bukan majlis formal Cuma ghatering jumpa kengkawan dari alam maya jer… dah la mr’i’ mungkir janji hahaha its ok no prob.
Seronok jumpa arzoo, nani, gotee, avrill, dinda, elli (organizer), flex, HN, kak fida, brother lock, kak sira, buyie, dan azie (yg tak gi ulu yam tu hehehe)… makan, gelak tak ingat dunia..heheh rasa macam tak mo balik. Balik dari titiwangsa gi jumpa roy lak…pecah perut jumpa roy…tapi aku dah nak flat..penat letih pasai semalam tu tak cukup tido…yg lelain ade yg balik dan gi doraisamy pekena sup la kot n jumpa atromen baru mai dari terengganu. Kalau sesapa ade gambar ghatering bglah kat aku yer.leh aku post kat sini.
‘adek’ minta tlg hantar dia gi KLIA raya ke-5, heheheh gi kedah yerk….ade apa-apa ke tu…takpelah asalkan ‘adek’ bahagia sudah. Balik rumah dah kul 12 lebih, bagi drawing tetingkap tu kat nani…ermm free, buat amal sekali sekala dgn harapan org suka dwg tu dan akan menikmatinya sebaik mungkin. Sampai rumah mandi terus tido tak ingat dunia dah…letihhh..zzzZZZZzzz

ahad….
Balik meru…sebelum tu sempat layan cerita merlin…pinjam dari gotee ermm best gak citer nie, buka puasa kat gumah sesambil tgk proses mengecat ruang tamu…..filling proses dah siap tinggal nak cat jer…ermmm minggu depan settle la nie sebelum deepavali, pastu projek akulak utk cuci n spray kipas hehehe.

Isnin…
Cuti nuzul quran….nani call bgtau bos dia suka dwg tetingkap tu..ermmm (alhamdulillah)… sempat layan tgk citer Cleopatra…perhhh kurang pahala pose aku tgk citer nie hehehehe…ptg gi bank…gi beli kad raya…lupa bank tutup..ermm lain kalilah bayar kad hutang….pastu gi putrajaya bukak pose dgn gotee n miss’x’, perhhh lama mengidam nak makan meehon sup….dapat jugak ditambah dgn daging baker..perhhhh sedapnyerrrrrr.

2 comments:

ChoCkeLaT said...

Seronok baca citer Syuk. Aqak trus create satu pasal nak kasi komen nih...keep it up Syuk!! Ada juga faedah drp salah join mat lumba haram. hehehe. Hope one day we will meet up...

mineral said...

thanks for ur comment... hope satu hari kita jumpa :)
lumba dah berenti dah..nak lumba dlm hidup lak...nak cari sesuatu yg lebih berfaedah.