Thursday, November 25, 2004

25 November 2004

perhhh letih baru selesai preparation presentation, bole lepak sambil baca surat khabar…ermmm macam2 cerita….termasuklah cerita tanah runtuh kat gombak tu MB selangor jelaskan tak bermaksud nak perli sesapa…baguslah kalau camtu…tapi pegawai tu aku rasa elok buat statement skit minta maaf jika menyinggung perasaan org lain, tak salah rasanya kalau mintak maaf….ia umpama kalau pegawai tu eksiden (bukan kesalahan dia) pastu org lalu lalang jer tgk dia eksiden…siap ade yg keji cakap tu la bwak tak hati2 padahal dia tak salah ermmm camtu lah juga perasaaan azman tu….alaaa minta maaf bukan mati pon…ikhlas tak ikhlas tu ko dgn tuhan la…heheheh

sorrylah yer streamyx kat opis kekadang wat hal…takleh masuk internet…so enjoy life kengkawan kat alam cyber…heheh
qaisy…hhehehe thanks sign guestbook tu…n thanks komen ko tu n thanks again atas segala nasihat…ya hidup harus diteruskan…ermmmm good day prenzz..

No comments: