Thursday, November 25, 2004

- kawin??? -

24 nov 2004

Dah dapat rumah sewa yessss, lega rasanyer…..sewa pon ok…nak pindah pon senang dekat jer…ermmm yg penting more privasi Cuma kena cari housemate….harap bole dapat housemate yg ok….
Aku dah mula buat iklan tampal merata tempat untuk cari housemate…hopefully semua ok….
kelmarin qaisy YM dgn aku seronok lak rasanyer lama tak borak dgn mamat nie, semoga ko success kat utm tu….

Elli call Tanya betul ker aku cuti sebulan nak kawin…wakakkakakaka bantai gelak jer aku dgr pitnah tuh…sapolah punya kerja sebar berita kata aku nak kawin….laheanets tulll…..streamyx down kat opis nie…so aku lepak la konsentrate kerja, lagipun kerja melambak2…..sapa yg sebar pitnah tu baik ngaku kalau tak takkan ku ampunkan dosamu…hahahahah….tapi ermm raya hari tu makcik, pakcik n kakak aku semua dok Tanya bila nak kawin….arghhhhh tension lak aku dgr…rilek la gua laki lambat pon takpe [ermm umo aku berapa yerk kekeke]. Raya pertama pakai baju melayu siap perli aku lagi…”mana pengantin perempuan” nie lah dialog depa yg buat aku rasa nak sekeh2 jer…nasib baik pakcik2 aku hehehe….tunggulah yer ayahanda, kakanda, pakcikanda dan makcikanda akan ku kahwin jua, eh silap nikah…[kawin dah kot heheh] tungguuuuuuuu.

Elli kata anjungcafe dah open….siap ade agreement lagi…yer ke…hehehe tak berkesempatan lagi ke a c nantilah bila2 free, next year penuh la balik org kat situ….ermmmm bole nyamar nie…kekekeke
Ermmm minah indon cleaner kat opis nie nak balik indon lak…baru setahun dok mesia dah tak tahan rindu kat kg jawa tengah….umo baru 18….ermmm kalau aku umo 18 dok berpoya2 lagi…minah nie dah merantau cari duit…bertuahnya bumi mesia nie, takpe pengalaman tak bole dijual beli…aku pasti bila dia balik indon pasti byk pengalaman dia bole dapat n tak mustahil dia akan kembali ke mesia.

Best lak rasanya hari nie..ramai exclassmate call hehehe ade yg call jemput kenduri kawin di johor pada 4 dec 2004, ade yg ajak gi wat project freelance perhh ade yg saje borak2 bestnyerrrrrrrr…lama tak dgr suara kawan2 lama.

Ermmm kusyuk jer amoi sebelah nie mengait…seronok lak tgk awek mengait nie nampak besttt jerrr..[mentang2 takde kerja amoi nie]…beberapa hari nie perut aku yg sensitip nie mula meragam balik…isk pantang tersilap sikit asyik sakit jer….nie la penangan makan lepas raya….sensitip betui perut nie…isk jap yerk nak gi toilet tak tahan nie…isk aku makan apa tadi nie…muahhahaha.

No comments: