Saturday, February 03, 2007

25 hari lagi . . .

dear myblog...

seperti tahun-tahun lepas, tahun ini golongan minoriti tetap terpinggir... dgn info sahih dr PA bos sendiri, golongan minoriti tiada increment dan mungkin tiada bonus, if ada pun tidak seperti mereka yg lain... isk camner management decide... lantak korang la... bagi aku staff tu aset yg plg berharga... if ada yg tak kena, buatlah sesuatu...teringat classmate cina aku dulu cakap... ermm "cina bukit camtu la" hehehe bukan aku yg cakap yerk...
bebudak kat opis nie mula rasa tak best bila aku nk blah... memacam la plak hal diorg nie, agak2 nk stay...elok la stay belajar byk benda, kalau agak2 takde benda dah nk belajar nk explore, pergilah berhijrah... tak salah, tak pun gi la buat bisnes lagi digalakkan dunia yg pernuh cabaran.

1 feb lepas berjaya tgk qaisara berjalan 4-5 langkah hehehe walaupun terkedek2... qaisara belum berkeyakinan untuk menapak dgn lebih jauh, maybe bila umur dia cukup 11 bulan boleh jalan kot.. seronok tgk qaisara mula belajar jalan.

note : simpati juga pada mereka yg berada dijakarta, moga tabah menghadapi banjir.

2 comments:

~ GAB ~ said...

Melangkah lah Qaisara dengan yakin kerana permulaan langkahmu adalah kegembiraan hati bapa mu.

Melangkahlah TUN ke dunia baru kerana langkahan mu itu amat bererti dalam mengharungi cabaran hidup.

Cewahhhh... macam puisi lak bila GAB baca balik.

Hope you'll have a better life TUN.

izariza said...

Tun,

Hidup ini satu episod pengembaraan dan pencarian. Semoga di hujung perjalanan itu nanti, akan kau temui suluh cahaya yang sirna dan bakal membuahkan suatu kehidupan yang penuh ketenangan!

Selamat Maju Jaya menempuh alam/tempat pekerjaan yang baru.