Wednesday, January 17, 2007

visit malaysia 2007
















eye of malaysia 'ferris wheel' waktu siang



eye of malaysia 'ferris wheel' waktu malam.
Tahun melawat Malaysia 2007, tak byk aku boleh tulis, cuma berharap segalanyer berjalan lancar, simpati juga pada mangsa banjir di johor dan dimerata tempat yg berlaku.
moga mereka tabah menghadapi dugaan.



6 comments:

izariza said...

Tun,

Semalam seorang Professor yang saya temui menceritakan bagaimana peniaga-peniaga perisian cetak rompak di The Mines sudah mula "menyorokkan" hasil dagangan mereka ~ sempena kedatangan Tahun Melawat Malaysia 2007, justeru tidak mahu mempamerkan "imej" Malaysia yang pincang :). Dan perkara yang sama dirasakan turut berlaku di Plaza Low Yatt atau tempat2 yang sewaktu dengannya.

Oh Negaraku!

Anonymous said...

Cantik yeeeeer roda ferris waktu mlm....

bile nk saing naik roda ferris?????????

pokus TUN pokus

~ GAB ~ said...

In was thinking having a ride on that bloody thing also, looks loke fun to me. At the height of 64 meters, it's good enough for you to smash like mashed potato if you fall.

m i n e r a l . . . said...

izariza..
apa lagi yg boleh dikatakan, sure ada pro n contra kan. cuba tutup apa2 yg boleh ditutup, termasuk tutup toilet yg kotor dgn signboard 'TANDAS ROSAK' hehehe

anonymous (ixora)...
err....errr.. jom arrr kalau berani

gab..
takpe gab ada air kat bawah, takla mcm smash potato, cuma akan jadi cam jelly jer la heheheh.
ermm sy pun teringin nk naik, bila? not sure.

izariza said...

Tun,
Anda pasti pelancong tidak akan memasuki bilik termenung yang ditandai dengan 'TANDAS ROSAK'? Kadangkala ada di kalangan mereka yang "adventurous enough" untuk mengambil risiko memasukinya .. dengan alasan .. pengalaman di negara orang jangan dilepaskan walau sesaat atau juga kerana menyangkakan papan tanda itu bermaksud 'SILA MASUK' dalam bahasa mereka!! hehe..

nanies said...

huuuuuuuuuuuuu...gayat2...