Tuesday, January 08, 2008

ghatering famili 'tok mami'


hari raya aidiladha yg lalu, famili sebelah 'yobo' buat reunion...errr cerita pasal reunion tu baca sndri la yerk kat gmbar dlm NSTP 7 januari 2008
tu yerk, klik kasi besar jejejeje,

jeles gak ku nie, kalau famili ku sndri buat kan best... takde la cam skrg nie rasa cam jauh jerkkkk, tp jenuh gak nk cari salasilah tu, mau sampai ke bugis, acheh, pakistan, aiyakkk... janji wa anak malaysia.






















lebih kurang 300 org hadir, tu pon satu famili yg terdiri dr 11 adik beradik yg dh bercucu cicit tak dpt hadir.














gotong royong, sioknyerr kampung...














3 kepala lembu.... ade sesapa mkn otak lembu?.... eeeeeee














wa dh penat melapah seekor lembu, so lembu ketiga nie kasi chance remaja2 belajar melapah, hheheheh sebenarnya wa pon 1st time melapah jejejejejej...














boria ka? jejeje ade famili2 yg siap buat uniform, jeles lagik nie, heheheh ade siap tempah tshirt sama kaler :)...















nielah hj mia bibi, dia dgn adik bongsu jer yg ade, adik beradik lain dh meninggal
nie kira 'dada' yobo wa la nie, sebelah tu 'baba' wa... very the sporting mann... [hududdd]














aktiviti akhir pada esoknya, futsalll yeahhh famili wa dpt no 2, ehem ehem tgk la player dia jejejejejejej....walaupn pancit sepanjang masa, skill wakili mssm dulu tetap ade kekekeke















cantik tak pose nie, jejejej,









13 comments:

Pegawai Khalwat said...

Reunion macam ni mau diteruskan. Jangan berhenti bro.

Mak Su said...

yg plg tua sekali hj mia bibi ker? yg paling muda sekali oneng2 dia ker?

santek view tu... serasa sama2 mendongak plaks

m i n e r a l . . . said...

pegawai khalwat...
yup betul tu bro...

maksu...
yg plg tua kalau tak silap nama dia abd latif, hj mia nie no 4...
errr oneng tu apa yerk? jejejej

toche toche

nanies said...

huyooo..besaq tuu kuarga...dlm gambar surat khabar tu..ko ada ke...hehehe...tahniah2...bukan senang nak urus majlis camnie..

mama ranggie said...

bestnyer dpt kumpul reramai mcm ni kan?

butaseni said...

mak ai,bestnya.siap masuk paer lagi hehe
teruskan bak kata plato(pegawai khalwat)

Rush Murad said...

bukan senang nak kumpul kaum keluarga yg besar macam ni, tabik ler. kalau family aku ler, memang tak dapat ler nak kumpul segala... beragam dan bermacam etnik...... like the pic, rasa macam mendongak sama...

shasha said...

uihhh..ramainya kaum kerabat...

viruspadu said...

hush, ramainya ... kagummmm...

ini kalu buat kenduri kawen ni, mesti lg ramai

arZOoo said...

errrrr..jeless nyerrrr..manyak busaqqq punya keluarga....syokkkkkkkkkk tuhhhh

~elly~ said...

seronot sbnrnya kuarga besar ni.. kuarga sblh ayah sy pn br je mnjangkau ke 148 org... kalo ade mjlis apaper..happening je rasa.. tkyah sesusah nk pkir psl penanggah ke ape ke..sume dh siap sedia..

m i n e r a l . . . said...

nanies..
ada, mmg setahun punya perancangan tu.

mama..
mmg best :)

butaseni...
insyAllah..

rushmurad...
tp sekali sekala, mmg best dgn berbagai ragam tuh ehhehee

shasha..
hang pun sure ramai :)

viruspadu..
percaya atau tidak..kenduri kawin 60% biasanyer kaum keluarga jer handle dan hadir, yg lain kengkawan dn org kg.... mmg meriah, ehem jimat pon jimat jejejejje...

arzoo & elly...
benar tu...famili semua leh handle.. dr bab rockkk sampai bab nasyid :).

fealize_eleanoer said...

di manakah updates !

updates dimanakah ??

kahnamadi tesdaup???