Tuesday, July 03, 2007

-jiwa-

lom terasa nk tulis apa-apa walaupun byk benda dlm minda nk kena transfer....
...ermmm jiwa wa bergelora macam kapal tanpa nakhoda... nmpknyer byk benda drastik kena dikota, byk benda kena di 'transformer' supaya jadi seperti sediakala....
silalah izinkan aku menjerit sendiriann...tanpa ada bunyi-bunyian yg akan didengari.....
1 ...
2 ...
3 ... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

11 comments:

jaketbiru said...

perrrrhhhhhh... tun transforn jadi hulk ... hulk hogan ((tapi rasanya cam tazarnnn panggil tapir jer heheheheeheheheheheh))

kacc ko no berapa ek??

butaseni said...

syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
anak aku tengah tido.hehehe

Dea said...

Hik³ tun...jiwa lara nampak..apa pun transform laa kepada bentuk yang lebih baik..jangan ikut cakap nide..tak sesuai langsung jadi hulk hogan.. :-)

Terbayang nide jadi silver surfer (fantastic four)..:p

arZOoo said...

ehehehehehh tun....bunyik ape yg kuar tuh tun.....

p/s: waahahaah nide hampeh....cam tuh ek panggil tapir..nak panggil gak arrr...arrrghhhhhhhh...kuikuikui

Izariza said...

Salam tun,

Saya cadangkan awak pergi aje shopping kat mana-mana .. kalau tak mahu beli barang untuk diri sendiri, apa kata bawak orang rumah sekali suruh dia pilih apa yang dia nak.. tentu release haaha

kacc said...

ermm....blehh ilang ke jerit mcm tu..ermmm..

apasal lak aku yg ko tanya nide..?ishh japp nk garuu ketiak...tak pahamm...tak pahamm...heheh.blagakk ngan aku ya ko no 1...takpa2...ada ari nide..

m i n e r a l . . . said...

jaketbiru..
kekekeke oOOOoooOOOooo ade cam tarzan tak kekeke

butaseni...
ooOOOps soli... :)

dea...
transform jadi bos ko ok tak kekeekke. TQ

arzoo..
kekekekek tq tq... :)

izariza...
shopping utk diri sndri mmg siokkk tp poket tak brapa siokk, shopping utk wife arghhhh lagi x siokkk kekkekek dia yg release tension bukan tun huauahuaua. :)

kacc...
kekeke sure x bole...
ketiak gatal ker? kekeke

Nunn said...

salam tuan rumah..

bunga rampai said...

Salam,

Pergi ke puncak bukit dengan pemandangan indah di bawahnya, saujana mata memandang, kemudian menjeritlah sepuas hati ...

Selepas itu, bertafakur.

m i n e r a l . . . said...

nunn...
salam nun masuk2 buat cam umah sndri heehehe..

bunga rampai...
ermmm good idea :)
byk benda perlu d perhalusi...tq.

abgbest said...

transform tu sama mcm berhijrah la ye tun.....