Tuesday, May 06, 2008

kenyir - part 4 (final)

lets the picture speaks itself...





detik kekalahan ceng....


penarik beca disekitar pasar payang, kuala terengganu.
pasar payang yg baru.


sekor jer ikan kelah yg kami dapat,
congrat jeff... sedap rasanyer.





hasil tangkapan...
lampam...goreng pon sodappp.






area pancing lubuk kelah dan ikan sungai.





kalau takde yoga tahap ke-3
jgn mimpi dirikan batu camnie...
riak tak aku, jejejejeje





santai di deck boat waktu ke sungai terenggan.







nie boat la..takkan kereta kan jejejeje







flora.....










flora.... [lom nmpk fauna lagik]











errr komen skit pic nih... penat wa setting oOOoo.










pic nie pon tau jejejeje.












err.r.r.r
inilah budin heheheh
the boatman...very sporting
walaupun sleng ganu dia aku
kekadang ternganga jer sambil angguk2 pala
jejejeeje.





13 comments:

abgbest said...

1.padanla ceng asik kalah main chess..pakai tangan cebok..lain kali pakai tangan kanan klu nak menang.
2.tunG, nak komenG pic tu ye..klu ade sekawan spesis haiwan tengah gayut2 kat dahan2 tu lagi nampk original pix tu tunG....
3.Sure sedap korang makang ikang ikang tu .......

butaseni said...

wow...hijau air dia.
jeles gila bro

m i n e r a l . . . said...

abgbest...
kekeke ceng mmg tak pernh menng heheh, kekeke abebeh takdok gayut2 yg ado kami nampok anok gajoh hehheheh, mmg sedapppp.

butaseni...
next time joint erkk bro :)

m i n e r a l . . . said...

abgbest...
kekeke ceng mmg tak pernh menng heheh, kekeke abebeh takdok gayut2 yg ado kami nampok anok gajoh hehheheh, mmg sedapppp.

butaseni...
next time joint erkk bro :)

Mak Su said...

gambar batu tu peliklah, mcm tak percaya jer.. super imposed ya? hehehe.

nak komen gapo ek gambo yg kaler ijao tu, hhmmmmmmm, hhmmmm (dah 5 jam dah fikir ni), ish, tak reti ler nak komen apa.. sowi ek. tapi santek viewnyer, tenang, dan bersatu imej & bayang?

nanies said...

Eh...eh...budinggg....kekekkeke

Izariza said...

Salam,

Komposisi gambar cantik .. tapi kalau guna filter lagi cantik kut .. :)

Kamera jenis apa kali ni Tun?

arZOoo said...

erkkkk..budinggg ke tuhhhh

Nuts@Kacc said...

erkkk....azuuuu teruja tgk pic budingg...!.patut la pic dia ngan buding tak nk kasi kat sesapa...hahahha

Anonymous said...

pandai tangkap gambo but ada byk ruang utk improvasi...lain kali snap pic bogil lak tun..wakakaka
jeles jeles jeles!!!!! tak dpat kenal dgn budinggggggg wakakakak

Anonymous said...

budingggg...permata hati intan payung kenyir buah hati pengarang jantung ehemmm...ehemmmm.....

m i n e r a l . . . said...

maksu...
btl maksu sy dirikan batu tu, takde superimpose heheheh

nanies..heheh

izariza..
camera compact kodak c533... ade skit kerisauan nk bawak eos500 ku itu jejeej

arzoo, lia and anonymous...
heheheh jgn korang berebut buding dah ler :)
errr anoy nie sapa erkk :)

jaketbiru said...

..wow bestnya tunnn...
..hensem gak buding nih..
.. cam A Galak masa memuda...
thaniah bro atas skill mengambar

p/s agaknya ler anoy ni ccam nonya jer...