Monday, March 17, 2008

superman...!

dear bloggers...

rasa mcm lama tak update... sibuk skit dgn proposal multi-purpose building di zoo negara, harap semua ok la, br jer siap pagi nih setelah 2-3 hari buat 'brain juice'.








perspective view...












open concept cafe...




dan beberapa hari lepas juga aku bertengkar dgn bos utk ntah keberapa kali...semuanya pasal kerja, nothing personal... bila masuk isu profesionalism nie semua perkara kena ambil kira.
ntah la rasa macam tak serasi hingga aku beritahu nk berhenti.. jumaat lepas dia call pujuk..aku buat tak tau, hati tgh panasss... smlm dia ajak bincang... aiyak kepala tgh berat kejar submission lagi nk discuss2.. ku bukan apa, mamat nie kalau discuss kang lain macam skit...last2 dia mintak maaf, pujuk suh tlg handle company nie, cehhhhhhhhh
ermm masa nie la peluang hentak dia betul-betul, ku bkn tak pernh ade comp sndri, tp jgn la jadi superman, semua benda nk kejar, nk tlg, tp diri sndri 'NGOK' pakai spender kt luar...
lepas tu memacam dia janji dengan aku... elehhh rasa cam loya pon ade... hati aku pun lembut.. isk kesian pon ade.. tp takpe, aku tgk keadaan camner... kalau makin teruk... babai arrrr....

lega zoo settle...masuk la sabah... aiyakkkk perah otak jap...

17 comments:

Akinogal said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

bunga rampai said...

Salam,

Nah, kit kat! have a break :-)

Nampak menarik je bangunan tu, moga jadi kenyataan.

Kalau tak nak jadi superman, jadilah cicakman!

jejjejjeee .....

Anonymous said...

sabar3....

jadilah seperti siput, slowly but surely...

aruZi

anaiz said...

aipp..
jangan pakai spender kat luar, huduh..!! hehe..

sabar separuh daripada iman. chaiyok!!

Mak Su said...

ayooo, tensen ek. fire je, tapi masih maintain profesionalism.

butaseni said...

patut kau suggest,sambil makan,lepas je haiwan2 tu lalu disebelah meja makan.baru konsep safari dine.hehe

butaseni said...

patut kau suggest,sambil makan,lepas je haiwan2 tu lalu disebelah meja makan.baru konsep safari dine.hehe

fealize_eleanoer said...

biasala...

org tamak mmg camtuh..

slalu rugi..

mcm hanjingg dgn byg2..

jaketbiru said...

manaykkk overtime ek tun.. melanja nide kari pala ikan ... plse..

jaketbiru said...

sori silap taip.. manaykkk tu maksudnya jangan lanyak nide... actually the word is manyakkk

arZOoo said...

jari nide memng tak bedungg arrr...wat eve it is, think twice, make sure kalo nak resign tuh much2 better than tpt lama.... caiyukkkkkkkkkkkkk2

arZOoo said...

aikk..tertinggal lak..tpt baru tuh much2 better.....

tegezoot said...

Berusaha!

Princess Redbloodsnow said...

same keje mcm along zie aaa abg syuk neh
designer kan???
mmg meletihkan aa keje neh
mcm z nengok along zie...tiap2 hari
balik keje dlm kol 12mlm gittew

adoiiii...cian2..

Anonymous said...

salam tun....
ehmm....setuju ngan azu... if u dah decide nak berenti....pastikan tempat baru nanti muchhhhhhhX10000000 better than tempat lama....but... maner ader yg sempurna dan selalu dapat memuaskan kan hati erk....

Syukurlah dengan apa yang ada hari ini.....Alhamdulillah....

frens...

Pegawai Khalwat said...

Nanti kalo ko dapat tender tu, bila aku gi Zoo Negara, leh la aku kata kat orang yang pi dengan aku,

"nilah bangunan yang member aku design"

m i n e r a l . . . said...

akinogal..
cisss virusss

bunga rampai..
ermm kit kat jerk? air mangga dh habis erk jejejjee

aruzi...
sampai bilaaaa....

anaiz..
yeap sabar sabar

maksu..
kalau org bt keje takde sistem, mmg sakit jiwa nk ikut.

butaseni...
kekeke good idea, open cafe tu atas air, leh la bela buaya lebih skit kekekek

fealize...
anda memahami... terbayang2 jerk kekeke

nide..
jommm zainul nasi kandarrr

arzoo...
errr kerja dgn arzoo leh, jejejej

tegezot..
tq bro..

princess..
errr gitu la nmpk gayanyer... imagine masa, usaha, tenaga, duit, habis, tp satu habuk pon tarak... no life dear..

frens...
syukur alhamdulillah anda semua mengingatkan sy tentang sesuatu...

pegawai khalwat...
er.r.r.r terharu nie, doa-doa la moga berjaya, aminnnn