Skip to main content

majlis kahwin blackwira & niny








meriah paluan kompang . . .




















moga kasih kekal selamanya...































geng laman . . .













































moga dpt anak cute cam balqis [ank sedara jet nih]













antara geng laman yg ada... yg lmbat hadir pon ade.


















romantikkk ooo this couple....











errr abebeh baca doa mkn utk kali ke-3












yihaaaaa . . ..
maaf ade masalah teknikal waktu load pic dr kamera ke pc, ntah mana silapnya pic mama dan pic high heel awek2 laman tk dpt disiarkan jjjejejejej....[ampun]
meriah majlis nih, semoga blackwira n niny yg dipertemukan dr laman chat kekal bahagia ke akhir hayat..... zasssssssssss....

Comments

Anonymous said…
ehem3...cantiknyeeeeeeeeeeeeeeee

aruZi
shasha said…
mana satu gambar kamu??
Ceera said…
sape yang kawin itu??? ada talian persaudarann tak???
aruzi...
errr aruzi mmg cantik jejeje

shasha..
errr sy cameraman yg pemalu, jejejej

ceera...
err seorg sahabat yg sy kenal dr chat room... tiada talian saudara melainkan sedara sesama islam :)
~elly~ said…
shasha... ade sbnrnya gmba dia kt situ .. cme dia je yg xmo bgtau.. almklumlah...dia ni pemalu orgnye.. huhuhuh
abgbest said…
heheh tun pemalu kunun....klu malu jgn tunjukkan **malu** ye....wakakka..pix kat atas pelamin tu cuma sorang aje yg dah kawin tahun ini (blek)..lain2 belum kawin lagi...heheh yg baju blang2 yg encem tu bukan tun ke......
elly...
yess anda mmg memahami :)

abgbest...
[ bersiul2... tak nmpk apa abgbest tulis ]
Mak Su said…
pasangan laman chat? canggih ni... semoga mereka kekal selamanya
rena said…
tahniah untuk pengantin..
cantik warna purple tu..
tahniah jugak untuk kamu kerana berjaya hadir..
yieeha!!
~elly~ said…
abg best... hehehhehe lom kawin ekk.. cehhh... ye arr.. yg baju belang2 tu bkn abg ke?...emm confius skit... lama x jupe la katekan...heeeeeeeee
abgbest said…
yg ter encem baju blang2 tu abg tun la tu kot ....betul apa eli yg lain2 tu belum kawin lagi dalam "tahun 2007" ........
Husein said…
Iceyyy patut sen yg sama2 sanding ngan arzoo hari tu .. camner leh lupa nie.. tumpang lalu.. bagi laluan.. semoga kekal hingga akhir hayat utk blackwira dan pasangan... cam ensem lak nampak tun masa kenduri tu
arZOoo said…
wakakakakk....ble nih kite nak sanding nih abg edd..ekkeke
tun....camner high heel leh ilanggg..aiseyyyyyyy..kekekeekek
butaseni said…
wahhh meriah meriah.hehehe

lu kena tagged :D
tegezoot said…
Aku AMINkan doa ko! AMIN!!!
~ GAB ~ said…
Selamat Pengantin BAru TUN... Semoga TUN kawin lagi tahun depan untuk kesekian kalinya. wekekeke Soli TUN gurau aja. Selamat Pengantin Baru BLACKWIRA. I am pretty sure TUN has taught him good lessons just like the way I taught TUN the time he was getting married sometime back.

Senang je kan cara dia TUN? wekekekeke
jaketbiru said…
.... banjir oooo... banjir ooo
tak leh lalu... banjir oooo.. perhhhhh aruziii....
maksu..
mmg mereka canggih n anggun hehehe

rena..
yeahhh akhirnya :)

elly...
errr jap check baju :P

abgbest..
cehh dia jer yg lom kawin lg tuh ehehehe

hussein...
sah husien salah org nih :P

arzoo...
errr ko bila lagi hhehehehe

butaseni...
tagged jap jap check :)

tegezot... aminnn

gab...
heheheh pengajaran itu tidak ku lupakan hauhauhauhauhauhau

jaketbiru...
seksi oOo aruzi jejjeejje
blackwira said…
Salam bro...thanks sudi mengabadikan gambar kami suami isteri di blog. Thanks gak pada teman2 laman yg sudi hadir d majlis saya 2. Kehadiran kalian satu hadiah besar bg kami suami isteri.
jet809 said…
yeahhh...bagus2 hang masukkan gambar....
blackwira...
no problemo...

jet...
30 sen sekeping kalau copy dr blog hhehehehhe

Popular posts from this blog

jubin...

salam blogger's... [sambil lap hingus] beberapa hari lalu ade seorg kawan tanya tentang jubin... errr terpinga-pinga aku cuba memahami apa yg dia ingin sampaikan...memacam yg ditanyanya... bila dia kate "aku nk jubin yg besar tp murah kat mana ade jual" aku lagi bertambah keliru, aku yg sedang blurr nie pun tanya, ko nk jubin utk apa? jubin jenis apa ko nak? kawanku jawab dengan selamba "aku nk letak kat 'car porch' alaaa yg kaler merah2 tu cam batu bata tuuu, (sambil memuncungkan mulut), bila aku tanya lagi, yerla tp jenis apa ko nak? member aku pulak yg blurrr... errr jubin ade berapa jenis? aku pun senyum sambil rasa nk grip jer leher dia dibawah ketiak aku yg sentiasa wangi nih heheheh.... jadi tanpa membuang masa aku rasa eloklah aku terangkan sedikit demi sedikit disini utk sama2 kita mengetahui tentang jubin... [panjang citer nih, sila ambil note yer, heheh] jubin atau 'tiles' ade dlm pelbagai rupa dan bentuk... ade segiempat sama, segiempat tepat, bu…

modern primitive

contoh rumah yg menggunakan 'interlocking brick system'...errrr mahu? sila hubungi saya :)





































sesuatu yang menarik saya baca hari ini...'modern primitive' . . .boleh lihat some review dari exhibition disini http://www.pinkmemo.com/newyork/blog/modern-primitives-at-design-miami/
seakan trend diwaktu ini bila kebanyakkan kediaman mewah direka menggunakan 'raw material' dinding tanpa dicat, tanpa diplaster, hingga rekabentuk perabut juga menjadi sangat raw tp masih terdapat sentuhan mewah dan artistik. namun ia masih bergantung kepada kepakaran pereka dan kehendak pelanggan yang mahukan kelainan dan cost effective.
beberapa tahun kebelakangan ini juga di Malaysia penggunaan 'interlocking brick system' menjadi sesuatu yg diminati terutama dirumah-rumah di pantai timur, mungkin kerana mesin mencetak bata tersedut datangnya dari negara jiran, penggunaan yg sgt efisien hingga boleh menjimatkan 15 ke 20% dari kos kebiasaan kerana kurangnya penggunaan acuan konkrit, t…

loghat utara...hehehe

Indahnya bahasa utara - [asyik salam pantai timur jerk :) ]

lama tak dgr bonda cakap utara (penang)... hehehe yerla bonda dh takde dialam ini...
tp cerita dibawah nie ade juga yg ku tak faham hehehe sib baik ade translation :)

[cerita dari utara]...

Pak mat dah cemuih dok meghonot bawah beranda. Malam kemaghin pak mat nampak sekoq budak ghenjong ghagaih pagaq mai dok balaih buah ceghemai pak mat hat maneh melecaih.

“Malam ni mekalu mai aku tengalong. Masuk kot leghoh ni lembeq aku ghimbok” kata pak mat sambey dok gabuih seluaq.
Dok sat pak mat pun nampak kawaq tu meloghoih mai kut bawah pagaq. Pak mat tunggu sat, sambey dok ghunaih ghupin kudhey
Mekala kawaq tu tengah ghalit dok polok mentedaghah buah ceghemai, pak mat peghembang teghebey betoi-betoi kat betih keghin.

Kelepuih, pak mat teghebey.
“senighih pulak! pelaq sungguh” kata pak mat peghongoih.

Kawaq tu teghuih ghodong keluaq. Habih ghabit baju. Dia ghandok ayaq acaq abih belemoih.

Pak mat pedo teghebey betoi kat tengah belakang.

Pelepiap…