Tuesday, December 18, 2007

majlis kahwin blackwira & niny








meriah paluan kompang . . .




















moga kasih kekal selamanya...































geng laman . . .













































moga dpt anak cute cam balqis [ank sedara jet nih]













antara geng laman yg ada... yg lmbat hadir pon ade.


















romantikkk ooo this couple....











errr abebeh baca doa mkn utk kali ke-3












yihaaaaa . . ..
maaf ade masalah teknikal waktu load pic dr kamera ke pc, ntah mana silapnya pic mama dan pic high heel awek2 laman tk dpt disiarkan jjjejejejej....[ampun]
meriah majlis nih, semoga blackwira n niny yg dipertemukan dr laman chat kekal bahagia ke akhir hayat..... zasssssssssss....

21 comments:

Anonymous said...

ehem3...cantiknyeeeeeeeeeeeeeeee

aruZi

shasha said...

mana satu gambar kamu??

Ceera said...

sape yang kawin itu??? ada talian persaudarann tak???

m i n e r a l . . . said...

aruzi...
errr aruzi mmg cantik jejeje

shasha..
errr sy cameraman yg pemalu, jejejej

ceera...
err seorg sahabat yg sy kenal dr chat room... tiada talian saudara melainkan sedara sesama islam :)

~elly~ said...

shasha... ade sbnrnya gmba dia kt situ .. cme dia je yg xmo bgtau.. almklumlah...dia ni pemalu orgnye.. huhuhuh

abgbest said...

heheh tun pemalu kunun....klu malu jgn tunjukkan **malu** ye....wakakka..pix kat atas pelamin tu cuma sorang aje yg dah kawin tahun ini (blek)..lain2 belum kawin lagi...heheh yg baju blang2 yg encem tu bukan tun ke......

m i n e r a l . . . said...

elly...
yess anda mmg memahami :)

abgbest...
[ bersiul2... tak nmpk apa abgbest tulis ]

Mak Su said...

pasangan laman chat? canggih ni... semoga mereka kekal selamanya

rena said...

tahniah untuk pengantin..
cantik warna purple tu..
tahniah jugak untuk kamu kerana berjaya hadir..
yieeha!!

~elly~ said...

abg best... hehehhehe lom kawin ekk.. cehhh... ye arr.. yg baju belang2 tu bkn abg ke?...emm confius skit... lama x jupe la katekan...heeeeeeeee

abgbest said...

yg ter encem baju blang2 tu abg tun la tu kot ....betul apa eli yg lain2 tu belum kawin lagi dalam "tahun 2007" ........

Husein said...

Iceyyy patut sen yg sama2 sanding ngan arzoo hari tu .. camner leh lupa nie.. tumpang lalu.. bagi laluan.. semoga kekal hingga akhir hayat utk blackwira dan pasangan... cam ensem lak nampak tun masa kenduri tu

arZOoo said...

wakakakakk....ble nih kite nak sanding nih abg edd..ekkeke
tun....camner high heel leh ilanggg..aiseyyyyyyy..kekekeekek

butaseni said...

wahhh meriah meriah.hehehe

lu kena tagged :D

tegezoot said...

Aku AMINkan doa ko! AMIN!!!

~ GAB ~ said...

Selamat Pengantin BAru TUN... Semoga TUN kawin lagi tahun depan untuk kesekian kalinya. wekekeke Soli TUN gurau aja. Selamat Pengantin Baru BLACKWIRA. I am pretty sure TUN has taught him good lessons just like the way I taught TUN the time he was getting married sometime back.

Senang je kan cara dia TUN? wekekekeke

jaketbiru said...

.... banjir oooo... banjir ooo
tak leh lalu... banjir oooo.. perhhhhh aruziii....

m i n e r a l . . . said...

maksu..
mmg mereka canggih n anggun hehehe

rena..
yeahhh akhirnya :)

elly...
errr jap check baju :P

abgbest..
cehh dia jer yg lom kawin lg tuh ehehehe

hussein...
sah husien salah org nih :P

arzoo...
errr ko bila lagi hhehehehe

butaseni...
tagged jap jap check :)

tegezot... aminnn

gab...
heheheh pengajaran itu tidak ku lupakan hauhauhauhauhauhau

jaketbiru...
seksi oOo aruzi jejjeejje

blackwira said...

Salam bro...thanks sudi mengabadikan gambar kami suami isteri di blog. Thanks gak pada teman2 laman yg sudi hadir d majlis saya 2. Kehadiran kalian satu hadiah besar bg kami suami isteri.

jet809 said...

yeahhh...bagus2 hang masukkan gambar....

m i n e r a l . . . said...

blackwira...
no problemo...

jet...
30 sen sekeping kalau copy dr blog hhehehehhe