Skip to main content

tagged...

aaerhhh ermm mengeliat lak masuk opis pg nih... lps cuti yg agak lama dan berita yg tidak disangka2, makcik ku meninggal dunia (al-fatihah), semoga allahyarhamah ditempatkan bersama para syuhada dan anbia...
dan tak sangka wa yg malas nie kena tangged dgn butaseni, aiyakk panjang lak tu soalan.. takpe pelan2 ku try habiskan sebelum sessi perah otak kat opis nih heheheh...

1) Name of a person who made you laugh last night?
qaisara qistina :)

2) What were you doing at 0800?
br lps mandi hehehe

3) What were you doing 30 minutes ago?
breakfast :)

4) What happened to you in 2006?
still takde kereta :)

5) What was the last thing you said out loud?
GOOOOLLLLLLLL!!!!!!!!! bila ronaldo (MU) score jejejejje

6) How many beverages did you have today?
br minum teh o limau suam -breakfast, yg lelain lom tau lagi :)

7) What colour is your hairbrush?
errr takde :P

8) What was the last thing you paid for?
teh o limau suam...

9) Where were you last night?
shopping kt jaya jusco equine park anda alamanda putrajaya.

10) What color is your front door?
house - light brown...office - transparent (glass daa)

11) Where do you keep your change?
In the arm rest in the car.

12) What's the weather like today?
mendung

13) What's the best ice-cream flavour?
Vanilla...

14) What excites you?
money jejejejjeje

15) Do you want to cut your hair?
yesssss...

16) Are you over the age of 25?
errr malu nk tulis auwwww... noo (sambil angguk2 kepala)

17) Do you talk a lot?
Yes,if I know that person.

18) Do you watch the O.C?
OC... errr i suka lg tgk the appreantive n martha steward jejejejeje

19) Do you know anyone named Steven?
Steven tak kenal... stephan chow tau heheheheh

20) Do you make up your own words?
not sure

21) Are you a jealous person?
yesss , depend :)

22) Name a friend whose name starts with the letter 'A'
'abgbest' hehehehhe walaupun dia tak best jejeje

23) Name a friend whose name starts with the letter 'K'.
karen (amoi plg manja dgn aku dulu) huahuahuahua

24) Who's the first person on your received call list?
'Aaa019' :)

25) What does the last text message you received say?
please call me back - amin [buat habis kredit aku jerk]

26) Do you chew on your straw?
No!.. i combine it, make scupture hehehhe

27) Do you have curly hair?
yesss....:)

28) Where's the next place you're going to?
maybe johor bahru or kuantan

29) Who's the rudest person in your life?
errrr tak igt...

30) What was the last thing you ate?
kue tiaw goreng

31) Will you get married in the future?
no...i think so jejejej

32) What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?
anak halal...[citer melayu yg lain skit walaupun ade scene2 cam ntah pahape]
warlords dan im legend soonn...

33) Is there anyone you like right now?
no, i love myself [dah 2 minggu tak hisap rokok beb jejejej]

34) When was the last time you did the dishes?
errrrr lama rasanyer errrr 1 tahun 2 tahun errrrr tk igt :)

35) Are you currently depressed?
nope, im cool beb...masaalah bertimbun... but still cool huahauhau, eh iyer ke? :)

36) Did you cry today?
nope

37) Why did you answer and post this?
because i have a great friend :)

38) Tag 5 people who would do this survey.
1) Agbest
2) jaketbiru
3) rena
4) arzoo
5) maksu

Comments

~elly~ said…
2 mggu dh x hisap rokok? uishhh hebattttttttt tuu.... teruskan usaha anda lagi dan lagi...... go! go! go!
Rush Murad said…
salam.... blog hopping.....
akirasuri said…
Salam tuan rumah.. :)

Tengok martha tu..
Jejaka anggun :D
He he he..
arZOoo said…
cehhhh..errrrr..lalalalllalalal..tak nampakkk pun
elly...
yeahhhh yihaaaa

rush murad...
salam2.. welcome bro

akirasuri...
auwwww, wakakakak geli akuh

arzoo..
korek biji mata kang...
Mak Su said…
saya pun kena?
bunga rampai said…
jejejejjee ... sama rasa, vanilla!

Salam :-)
maksu..
kena jgn tak kena hehehe

bunga rampai..
bole ler belanja sy nnti :)
jaketbiru said…
thanks for tagging me... sat ni nide panggg ing ko lak ek... wakakakak... ampunnn
abgbest said…
ada hadiah ke?....dvd percuma ke ..
Pegawai Khalwat said…
Pesal ramai sangat yang simpan duit pecah kat arm rest kerete ni?

Popular posts from this blog

jubin...

salam blogger's... [sambil lap hingus] beberapa hari lalu ade seorg kawan tanya tentang jubin... errr terpinga-pinga aku cuba memahami apa yg dia ingin sampaikan...memacam yg ditanyanya... bila dia kate "aku nk jubin yg besar tp murah kat mana ade jual" aku lagi bertambah keliru, aku yg sedang blurr nie pun tanya, ko nk jubin utk apa? jubin jenis apa ko nak? kawanku jawab dengan selamba "aku nk letak kat 'car porch' alaaa yg kaler merah2 tu cam batu bata tuuu, (sambil memuncungkan mulut), bila aku tanya lagi, yerla tp jenis apa ko nak? member aku pulak yg blurrr... errr jubin ade berapa jenis? aku pun senyum sambil rasa nk grip jer leher dia dibawah ketiak aku yg sentiasa wangi nih heheheh.... jadi tanpa membuang masa aku rasa eloklah aku terangkan sedikit demi sedikit disini utk sama2 kita mengetahui tentang jubin... [panjang citer nih, sila ambil note yer, heheh] jubin atau 'tiles' ade dlm pelbagai rupa dan bentuk... ade segiempat sama, segiempat tepat, bu…

modern primitive

contoh rumah yg menggunakan 'interlocking brick system'...errrr mahu? sila hubungi saya :)





































sesuatu yang menarik saya baca hari ini...'modern primitive' . . .boleh lihat some review dari exhibition disini http://www.pinkmemo.com/newyork/blog/modern-primitives-at-design-miami/
seakan trend diwaktu ini bila kebanyakkan kediaman mewah direka menggunakan 'raw material' dinding tanpa dicat, tanpa diplaster, hingga rekabentuk perabut juga menjadi sangat raw tp masih terdapat sentuhan mewah dan artistik. namun ia masih bergantung kepada kepakaran pereka dan kehendak pelanggan yang mahukan kelainan dan cost effective.
beberapa tahun kebelakangan ini juga di Malaysia penggunaan 'interlocking brick system' menjadi sesuatu yg diminati terutama dirumah-rumah di pantai timur, mungkin kerana mesin mencetak bata tersedut datangnya dari negara jiran, penggunaan yg sgt efisien hingga boleh menjimatkan 15 ke 20% dari kos kebiasaan kerana kurangnya penggunaan acuan konkrit, t…

loghat utara...hehehe

Indahnya bahasa utara - [asyik salam pantai timur jerk :) ]

lama tak dgr bonda cakap utara (penang)... hehehe yerla bonda dh takde dialam ini...
tp cerita dibawah nie ade juga yg ku tak faham hehehe sib baik ade translation :)

[cerita dari utara]...

Pak mat dah cemuih dok meghonot bawah beranda. Malam kemaghin pak mat nampak sekoq budak ghenjong ghagaih pagaq mai dok balaih buah ceghemai pak mat hat maneh melecaih.

“Malam ni mekalu mai aku tengalong. Masuk kot leghoh ni lembeq aku ghimbok” kata pak mat sambey dok gabuih seluaq.
Dok sat pak mat pun nampak kawaq tu meloghoih mai kut bawah pagaq. Pak mat tunggu sat, sambey dok ghunaih ghupin kudhey
Mekala kawaq tu tengah ghalit dok polok mentedaghah buah ceghemai, pak mat peghembang teghebey betoi-betoi kat betih keghin.

Kelepuih, pak mat teghebey.
“senighih pulak! pelaq sungguh” kata pak mat peghongoih.

Kawaq tu teghuih ghodong keluaq. Habih ghabit baju. Dia ghandok ayaq acaq abih belemoih.

Pak mat pedo teghebey betoi kat tengah belakang.

Pelepiap…