Skip to main content

aiyakkKKK

sibuk....
blurr......
makan kuat....... [bila berbuka sahaja]
peluh kuar dengan banyak....
jus otak dh keluar bertan-tan meter padu....
semakin slow merokok ....
.....
....
...
..
.

Comments

butaseni said…
eh macam mana kau kurang kan merokok tu?aku pun nak try :D
jaketbiru said…
.....
....
...
..
.

Brrrrr..
ZzzzzZzzz
zzzzzZzzzz
Krooh..Krooooh.. krooooOOHHH!!!!

Uhukk!!! uhukk..!!! (kesan smping kurang rokok hehehehe))

hisss baru kul 2 petang.. lambat lagi..
butaseni said…
jaket biru......haa yang tu aku hari hari buat hahahaha
kacc said…
huh nide...bukan ke ko baru lepas sahur kul 1 tadi?..hhehehheh

kuat makan bila berbuka je?ermm...bukan mmg ari2 kuat makan ke?heheh...takpa..till hujung bulan 11 je kan...?hihihihi...
butaseni...
jaketbiru ari2 tido kekeke tu la cara nk kurangkan merokok... hahahah.
azam+niat berhenti merokok, hisap rokok sebatang sehari...sibukkan diri... jgn makan byk :)

jaketbiru..
[ ambik rekoder.. rekod org berdengkur jejeej ]

kacc...
takkan tak kenal jaketbiru tu heheh...
bulan 11 ade apa yerk??
Dea said…
dah slow merokok erkk...?? bagusnyaa...kurang sket pencemaran alam sekitar....keh³ :-D
arZOoo said…
yek yehhhhh..keje kuat lagi tun keje lagi....nak duittttt rayaaaaaaaaaaaa manyakk2..weeeeeeeeeeee.
ayang_mas said…
huhuhuhu....tadak duit raya ker???dah bertan otak tu diperah...merokok???elok xyah isap lgsg...bwk2 la berenti...hihihihih
Anonymous said…
baguslah kalau tun dah dapat kurangkan merokok.....tapi kalau berenti terus lagi baik...jangan bulan ramadhan je kurang pastu....kembali seperti biasa.... hehehheehhe.....

((( buang rokok tun dalam toilet )))

husna
Salam tuan rumah :)

Tahniah kerana berjaya mengurangkan jumlah hisapan rokok. Kira ada peningkatan tu ;)
dea..
heheh insyAllah . .

arzoo...
nk duit raya mai umah la :)

ayg..
ade ade... yg print kat komputer ade note rm100 jejejej

husna...
yeahhh sy sdg berusaha keras utk ebrhenti... bak kate seperti maisara dlm citer diary ramadan rafik "bukan sy nk hisap rokok sgt, tp rokok tu yg nk kat saya" hehehe

zaliza..
thanks lepak2 sini..
akan diusahakan lagi aminnn. :)
Anonymous said…
Moga Allah bukakan hati adik ku TUN utk berhenti merokok terus.....Amin...

Df
akak DF :)
terima kasihhhh sdg berusaha keras...

Popular posts from this blog

jubin...

salam blogger's... [sambil lap hingus] beberapa hari lalu ade seorg kawan tanya tentang jubin... errr terpinga-pinga aku cuba memahami apa yg dia ingin sampaikan...memacam yg ditanyanya... bila dia kate "aku nk jubin yg besar tp murah kat mana ade jual" aku lagi bertambah keliru, aku yg sedang blurr nie pun tanya, ko nk jubin utk apa? jubin jenis apa ko nak? kawanku jawab dengan selamba "aku nk letak kat 'car porch' alaaa yg kaler merah2 tu cam batu bata tuuu, (sambil memuncungkan mulut), bila aku tanya lagi, yerla tp jenis apa ko nak? member aku pulak yg blurrr... errr jubin ade berapa jenis? aku pun senyum sambil rasa nk grip jer leher dia dibawah ketiak aku yg sentiasa wangi nih heheheh.... jadi tanpa membuang masa aku rasa eloklah aku terangkan sedikit demi sedikit disini utk sama2 kita mengetahui tentang jubin... [panjang citer nih, sila ambil note yer, heheh] jubin atau 'tiles' ade dlm pelbagai rupa dan bentuk... ade segiempat sama, segiempat tepat, bu…

modern primitive

contoh rumah yg menggunakan 'interlocking brick system'...errrr mahu? sila hubungi saya :)





































sesuatu yang menarik saya baca hari ini...'modern primitive' . . .boleh lihat some review dari exhibition disini http://www.pinkmemo.com/newyork/blog/modern-primitives-at-design-miami/
seakan trend diwaktu ini bila kebanyakkan kediaman mewah direka menggunakan 'raw material' dinding tanpa dicat, tanpa diplaster, hingga rekabentuk perabut juga menjadi sangat raw tp masih terdapat sentuhan mewah dan artistik. namun ia masih bergantung kepada kepakaran pereka dan kehendak pelanggan yang mahukan kelainan dan cost effective.
beberapa tahun kebelakangan ini juga di Malaysia penggunaan 'interlocking brick system' menjadi sesuatu yg diminati terutama dirumah-rumah di pantai timur, mungkin kerana mesin mencetak bata tersedut datangnya dari negara jiran, penggunaan yg sgt efisien hingga boleh menjimatkan 15 ke 20% dari kos kebiasaan kerana kurangnya penggunaan acuan konkrit, t…

loghat utara...hehehe

Indahnya bahasa utara - [asyik salam pantai timur jerk :) ]

lama tak dgr bonda cakap utara (penang)... hehehe yerla bonda dh takde dialam ini...
tp cerita dibawah nie ade juga yg ku tak faham hehehe sib baik ade translation :)

[cerita dari utara]...

Pak mat dah cemuih dok meghonot bawah beranda. Malam kemaghin pak mat nampak sekoq budak ghenjong ghagaih pagaq mai dok balaih buah ceghemai pak mat hat maneh melecaih.

“Malam ni mekalu mai aku tengalong. Masuk kot leghoh ni lembeq aku ghimbok” kata pak mat sambey dok gabuih seluaq.
Dok sat pak mat pun nampak kawaq tu meloghoih mai kut bawah pagaq. Pak mat tunggu sat, sambey dok ghunaih ghupin kudhey
Mekala kawaq tu tengah ghalit dok polok mentedaghah buah ceghemai, pak mat peghembang teghebey betoi-betoi kat betih keghin.

Kelepuih, pak mat teghebey.
“senighih pulak! pelaq sungguh” kata pak mat peghongoih.

Kawaq tu teghuih ghodong keluaq. Habih ghabit baju. Dia ghandok ayaq acaq abih belemoih.

Pak mat pedo teghebey betoi kat tengah belakang.

Pelepiap…