Tuesday, August 08, 2006

LINA JOY [ENJOY SAKAN KAFIRUNN NIE]

ermmm semalam pukul 11.16pm sy terima sms, entah betul atau tidak, tiada kepastian
[[ sy akan cuba dptkan info sebenar]]

sms tersebut berbunyi begini [[ eh phone jer yg bunyi, sms tu teks jer heheheh ]]

"Azlina Jailani (lina joy) telah menang dimahkamah. Pertubuhan Melayu murtad telah diluluskan. sebarkan dan berdoa moga umat islam selamat. "

sama ada benar atau tidak, tidaklah dpt dipastikan, tp jika benar nampaknya jaminan melayu itu islam tiada lagi, [ heheheh adakah ISA akan tangkap kerana tulisan ku ini, buat ISA jgn tangkap org jer, siasat ler sama, nie kan dh kira menggugat keamanan negara juga nie].

ermm marilah sama-sama kita doakan moga lina joy dan seangkatan dengannya menerima hidayah dari Illahi.

3 comments:

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

~ GAB ~ said...

Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya memang dah lama bookmark blog anda!

Saya tidak ada website cara mudah buat wang. Nak cari wang ni memang susah.

Lawatilah blog saya bila ada masa lapang :-)

..........................
wakakaak saja tiru mesej kat atas tu TUN...jgn mare...