Monday, August 07, 2006

I K E A




lama sungguh tak update blog, busy kerja rasmi dan tak rasmi beberapa minggu kebelakangan nie, dengan pelbagai kerenah diri ku sendiri dan kerenah2 org-org disekeliling hehehe,

hari sabtu lepas gi PWTC tgk FIM exhibition [ francais international malaysia ] ermmm sistem francais nie mmg elok dan sgt berkembang maju di malaysia nie, ade beberapa bisnes yg unik tentang francais nie, bukan setakat makanan yg biasa kita lihat bole difrancaiskan, bahkan bisnes yg berbentuk perkhidmatan, sukan, dan perladangan juga bole di francais kan, dan ade beberapa bisnes unik yg bole ditemui.

selepas balik dr pwtc me and prenz gi kelab sultan sulaiman, joint kengkawan wat ghatering, ermm meriah sungguh, thanks pada penganjur yg bersusah payah menghabiskan kredit phone sms, call, tenaga dan air liur utk mengadakan ghatering nie, lain kali buatlah lagi heheheh.

ermm sebenarnya nk cerita pasal hari minggu ku gi Ikea damansara, tetiba rasa nk gi, trus gi sana... kengkawan kata harga mahal kat ikea nie, so saje la jengjalan sambil2 cari idea2 baru...
sampai disana hehehe tershopping la plak...

dgn menggunakan skit kreativiti dan kepakaran yg ade... eksperimental... mix n match dapatlah
meja mkn utk 4 org, dan coffee table dgn harga rm160.....
table top lain, kaki meja lain, coffe table lain... heheh rasa seronok lak.... balik ruamh kuarkan tool trus pasang... tadaaaa tak sampai 30 minit siap...

rasa berbaloi dgn rumah ku yg kecil so... sgt sesuai dan yg plg best meja tu semua flexible, if pindah nnti leh lipat dan bukak simpan... yihaaa ku suka benda2 flexible nie.

dulu kalau gi kedai perabot utk meja mkn 4 org saje plg kurang pun 2 - 3 ratus... hehehe nie hanya 160 dpt meja mkn dan coffee table lagik.... jimat sungguh jimat... dan kedekut ku ini, hahahhaha.

p/s : fikir dulu sebelum beli , jejejejje

2 comments:

Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Rockerz said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)