Friday, October 28, 2005

- setahun usia

sedar tak sedar blog nie dah setahun...skit pembaharuan dilakukan, ermmm i luv blue kaler, thanks kepada kengkawan yg sudi jenguk-jenguk kat sini...komen u all sgt dihargai,

ermm aku dh malas skit nk berchatting dlm ruang yg terbuka, rasa lebih selesa dlm lingkungan yang terhad, mungkin tunggu masa yang sesuai come back with something, sekarang nie asyik fikir nk cari duit jer....nk beli rumah wachaaaa target tu.

byk idea yg bagus kawan-kawan brainstorming, cuma tunggu masa dan paperwork settle, kena buat research jugakkan, tak mo jadi cam dulu-dulu. learn from mistake...yeahhh syuk u can do it...
syuk boleh...yihaaaaaaa

No comments: