Monday, October 25, 2004

24 oct 2004

Perrrrrrrrhhhhhh....penat hari nie,...
balik rumah abah...bersepah banyak benda nak kena kemas n settle sebelum raya...
project nak cat rumah dah bermula, 'adek' dah mula buat penampalan pada dinding yg bermasalah....ermmm adik yg bongsu lak bermasalah, sian dia kena gantung 2 minggu kerja, half pay lak tu....ermmm takpe belajar dari kesilapan...

malam gi uptown...sesak ramai org dah mula cari brg atau pakaian utk raya kot.
gi sahur dgn abg ainol...kul 3 pagi mkn nasi dgn ikan siakap...sian aku tgk pelayan dgn tokey kedai tu kena komplen pasai masakan depa..tapi takpelah utk kebaikan diorang gak...lagipun tokey tu member abg aku so tak risau la pasai kecik hati ke...janji dia improve oklah...sepanjang dok makan kami ber4 asyik komplen pasai ikan tu..ermm dgn skit permintaan kicap dan limau
akhirnya ikan itu berjaya diadun jadi sedap...hehehe tgk la pakar mkn ade..kekekek makan,
komplen boleh la hahaha.

tido kat rumah abg ainol...kul 9 blk rumah abah....adek kerja kul 11....ermmm

balik jer terus sambung tido....letih tak cukup tido, lepas tu
tlg servis kerete 'miss X', repair serba skit mana-mana yg longgar kasi betui skit...ermmm elok tukar baru kereta nie... penat gak buat kerja bulan ramadhan nie...pelu kuar mencurah-curah...lama tak berpeluh camnie,

malam lepas tgk rancangan apprentice balaik puchong...ermmm on the way lalau syeksen 7 shah alam teringat kat member, call dia ingat just saya hi, sekali ajak kuar (jahanam aku hari nie)..hehehe kuar gi sahur...seronok gak dah lama tak kuar dgn minah nie, kul 3.30 baru balik puchong, kul 4 baru tido....

apa-apa pun seronok aku balik rumah abah, walaupon penat...byk benda aku dah buat, semoga aku terus rajin utk decorate ruamh sendiri (apa la id nie).




No comments: