Tuesday, December 29, 2009

UMP astaka


ilustrasi bahagian luaran astaka yang telah di naik taraf, dari macam gudang ke sebuah astaka atau akan dinamakan sebagai arena budaya, UMP.










ruang lobi, main entrance
konsep : modern contemporary.










stage area....











facing stage area.








dengan kerenah kontraktor utama yg baru belajar... kerja ini menuntut kesabaran yg amat tinggi...
insyAllah...penghujung februari 2010 projek nie selesai......

*moga-moga dapatlah pula projek baru... aminnnn....

6 comments:

SI KIDAL said...

nice designs...

p/s jumpa di 'kb' mall :)

giewareka said...

si kidal.. for u anything, jejejeje

Mak Su said...

maksu suka gambar 2.
moga dapat proj baru :)

aminnn

Bunga Rampai said...

Owh, kreatifnya ... syabas!

Projek dah siap?
Bolehlah belanja saya minum sebelum mulakan projek baru ;)

Errr, tengah pagi buta nih ... tak ada jus, air suam kosong je! :D

Pegawai Khalwat said...

Awat tak habaq hang yang design stage. Aku kenai budak-budak yang dok show sana.

m i n e r a l . . . said...

maksu....
aminnnnnnnnnnnnnn

bunga rampai...
air suam lagi sedap hehehehehe

pegawai khalwat...
lama tul sheq tak update blog....
iyar ka... kenal la kot dgn
pegawai UMP yg handle persembahan tu.. sapa nama dia lupa lak... misai dia je yg ku ingat hehehehe
nanti kalau ade pi sana buat show...nikmatilah rekabentuk tak seberapa tu... :)