Saturday, September 12, 2009

corat coret 1










banyak benda nk tulis, cam buat luahan hati, wa tulis jerla ringkas2 kekeekekke




1. semakin dimamah usia....jejee

smlm birthday saya yg ke 31, telah melangkau angka 3.... dan akan terus meniti sedikit demi sedikit, terima kasih yg tak terhingga utk kengkawan yg wish birthday dan mengingatkan sy kerdilnya sy dibumi ini, terima kasih juga utk kasih syg tak terhingga dari isteri tercinta yg sudi menghadiahkn seutas jam tangan, serta kad birthday yg sgt cantik. siap ade tulis sesuatu yg menyentuh perasaan aku tu.... hehehe bijak bijak :)

2. berniaga, sunnah rasullullah...
benar... 1/10 pendapatan berpunca dari perniagaan, tp bukan semua boleh berniaga, silap haribulan bungkus, tp jgn putus asa, wlaupun hadapi karenah bermacam2 org, hanya yg boleh survive sahaja akan terus kekal.... utk aku yg pelan2 sdg merangkak, kadang2 rasa cam kena tendang kat telur, senaknya perhhhhhhhhhh tuhan jerk yg tahu... tp kita lakukan yg terbaik.
kadang kala apa yg direbentuk tidak seperti hasil yg diingini.... kita mahu yg terbaik, tp yg membuatnya lom tentu fikir begitu....

3. penipu...
rm100 wa dah kena kebas, takpe la.. sekali lu tipu wa, sampai bila2 wa tak caya lu lagi, kawan bole, percaya jgn harappppp......tu belum yg mmg jenis kaki kencing siang malam.... hahahah lu pikirlah sndri kalau wa malas layan lu.
4. reunion ex-smvKlang - berbuka puasa di charlton shah alam.
seronok giler aku dpt jumpa kengkawan sekolah lepas 14 tahun... ramai yg dah beranak pinak, ade juga yg masih solo, dan ade juga yg kembali solo.... harap organiser buat lagi... kasi lagi meriah....

5. tawaran....
satu handle project yg lobi sndri di kuantan, satu lagi abu dhabi, satu lagi tgh kontrak dgn mmber di wangsa maju.... aiyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...........tatau mana satu.

6. selamat hari raya maaf zahir dan batin....
tahun nie raya diKG wife... persiapan anak2 semua dah settle... tinggal bapaknyer jer yg malas nk bersiap....kekekekek....sure kena paksa dgn wife baru buat... [mmg tunggu kena paksa] nk manja2 skit hauhauhuaua. utk kengkawan yg sdg membaca coretan ini... wa mintak ampun dan maaf jika tersalah laku dan bicara, halalkn la apa2 yg patut...ampunilah aku yg serba kekurangan ini.... sekian.... nk duit raya sila dtg rumah lepas 25 september hehehe.

p/s: gambar hanya hiasan semata-mata & video dibawah khas utk my 'yobo'
utk mereka yg tak nmpk sila ke http://mineral78.blogspot.com tq :)

8 comments:

SI KIDAL said...

1. Selamat datang ke dunia angka 3. Semoga panjang umur hingga ke angka2 seterusnya...amin.

2. Selamat hari raya. Maaf zahir batin.

p/s Sila tunggu kehadiran sy selepas 25hb sept utk collect duit raya, lalalal

Izariza said...

Tun,
selamat menyambut ulang tahun. Umur yang bertambah bermakna kematangan juga turut bertambah (harap2nye la hehe) dan moga reseki berlipat kali ganda, InsyaAllah ..

arZOoo said...

aiyakkkkkkkk...manyak lupa oooo besday lu tun....kekkekek hepi belated besday arrr, semoga panjang umur and murah rezeki...

jaketbiru said...

muahhhhh tun.. my hadiah for u sempena ulangtahnun kelahiran..

Mak Su said...

selamat hari lahir :)

selamat hari raya, maaf zahir dan batin

arZOoo said...

seLamaT haRi raYa tUn... minTak maAp saLah siLap ek, haLaL makAn miNum, teRumPat terkuTUk... suMe tuH teRrrrrRR jeK taU... naK dUit raYa, ejJeJeJejE...

p/s haTi2 semasa memandu, ingatlah orng kat meru..ekekekkekeke

Bunga Rampai said...

ucapan lewat: Selamat Hari Lahir, semoga usia yang masih ada digunapakai sebaik-baiknya :)

Salam Aidilfitri untuk Mineral sekeluarga, maaf zahir batin :)

Nah ... Jus Raya (air limau + madu asli, tepi gelas letak bunga raya)... silakan minum ;)

CintaUnggu... said...

Assalammualaikum...

Hai Tun...Unggu pun nk ucapkan Selamat Ulang Tahun yg ke31 dan Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin :)