Monday, April 27, 2009

awning design





























salah satu design tambahan bumbung utk uitm shah alam... harap dpt la tender ni kan :)
aminnnnn.

video

8 comments:

~ GAB ~ said...

TUN, you can always find me here, http://www.flickr.com/photos/melor/

Mak Su said...

suka awning yg see thru, or perhaps tak dak awning, tapi ada mcm apa tu, bambu or kayu2, then ada pokok2 :)

fealize_eleanoer said...

wahhh!

sgt terpana dan kagum sgt2 tgk lukisan design gini..kagum2..memang!

i'allah...dpt rezeki tu nnt...saya doakan jgk...aminnnn!

Bunga Rampai said...

Saya pun suka yang macam Mak Su cakap tu ... itu pun dikira awning ke atau ada istilah lain?

Masih minum jus? jejeje ...

Salam :)

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

aminnn...

m i n e r a l . . . said...

gab... tq bro

maksu... tu biasa kita panggil pergola, or gazebo :)

fealize... aminnn

bunga rampai... ya especially yg anda buat :)

zalisa.... aminnn

Pegawai Khalwat said...

awning sama dengan yawning tak?

Aku dah masuk rumah baru, ingatkan nak cari tukang buat awning sendiri yang cun-cun punya.

Rupanya kontraktor dah tunggu kat bawah. Kalau nak ambik orang lain, siap kena pau lagi kot atas, dengan letak duit cengkeram kat developer.

Hampeh.

Izariza said...

Salam Tun,

Lama tak bertandang .. bukan tak sudi tapi masa merantai.

Indah .. moga ada rezeki tu nanti InsyaAllah :)