Tuesday, April 15, 2008

transform....
















minggu lepas pergi kenyir... gi usha boat utk trip hujung bulan april nie.. puas hati semua keadaan... moga-moga trip hujung bulan nie berjalan lancar... errr ade sesapa nk ikut, hehehe sementara seat masih ada.


beberapa minggu ini dan bulan-bulan akan datang sy sedang transform sesuatu, harap ia berjaya... doakan kejayaan saya yer...

ade show kat istana budaya... sapa nama pemain biola tu, lupa plakkk aiyakk susah betul skrg ni ingat...kena mkn kismis byk kot..jejejej tp rasanyer tak pergi... sibuk uruskan sesuatu...ermmm


"Ya Allah ya tuhanku, ampunilah dosa hambamu ini, berilah kekuatan dalam mengharungi pancaroba dunia ini, berilah aku petunjuk-MU"


p/s : lama betul airmata tak keluar......

19 comments:

Nenos said...

See Please Here

SI KIDAL said...

Amin...

iman_qaisara said...

aminnnnn~

arZOoo said...

ermmmmm....kenyirrrrrrrrrrrrrrrrrr here i come

m i n e r a l . . . said...

nenos...
pls jgn sesapa klik....

sikidal...
errr takmo invite i dlm blog u ker?
cincin tikam erkkk jejeje

iman qaisara...
perhhh nice name...

arzooo...
come bebehhh

blackpurple @ jowopinter said...

Cantik.... !

Amin...

blackpurple @ jowopinter said...

Cantik.... !

Amin...

Nuts@Kacc said...

last min leh lagi ke kalau nk pegi?

arZOoo said...

kemonnnn kemonnnn lia...tulun masak ayam asam pedas aku tuh..jjejejejejejeje..tuntut nih..wakakkakak

Pegawai Khalwat said...

Try ajak Jinggo.

Pemain biola tu Idris Sardi la.

Kenyir memang surrrrr.....

m i n e r a l . . . said...

jowopinter...
aminnn

nuts@kacc
boleh no prob...

arzoo...
tapir masak asam pedas mau?

pegawai khalwat...
jinggo suka mancing erkk yeahhh,
yessss idris sardi thanks bro...

Mak Su said...

nak gi vacation kat tasik kenyir is one of maksu punyer virtual list tempat2 utk lepak.. huhuhu, bila ler dpt nak sampai ke sana ek... naper nangis, tapi elok ler tu, at least boleh basuh apa2 yg perlu dibasuh

jaketbiru said...

aminnn... untuk tun
senggol tun ke tepi... jomm lia.. asam pedas kerisik aaaa... plse

Mr Cool said...

kenyir???
x tenggelam ke bot nnt...
kau baper kilo ek doc...
keh keh keh...

butaseni said...

uih,kenyir.pegi pancing ke?

m i n e r a l . . . said...

maksu..
jom arrr joint :)

jaketbiru...
amin...cehhhh

mr.cool
i ringan jerkk tak sampai 100 kilo kekeke

butaseni...
yup pancing sambil tenankn jiwa hehehe, jom bro....

Shaark said...

Aminnn! Tun nanti kat kenyir pancing ikan banyak²..asalkan jangan ko yg terpancing udah ler...hehehehe

bunga rampai said...

Amin ...

Aduuuh... indahnya!

m i n e r a l . . . said...

shaark...
hehhehe berkat doa ko insyAllah...

bunga rampai...
ermmm