Monday, November 26, 2007

devian dogma - org minyak mengganas



[curik pic dr butaseni jejejej]
jgn mare!
24 nov 2007 yg lalu me n my 'yobo' mengharungi jammed [gara-gara hindraf] d federal higway menuju ke tmn budaya kl,
[itu pun setelah aku buat-buat tak nampak project kena handover pada 26nov, kalau tak sure kepala yg jammed]
alhamdulillah sampai tepat pada masanyer, ambil pamplet kat reception, baca dan tunggu sampai pintu dibuka....
bila dpt masuk.. trus duduk baris ketiga dari depan di tengah2 auditorium... tgk set pentas, my yobo bila tgk set pentas dia trus ckap "sure cerita nih menarik" dan mmg tidak menghampakan.. ia sesuatu yg menarik, penuh dgn mesej2 secara langsung dan tidak, sinis dan lucu... ada sesekali agak mendebarkan, dan yg paling penting, sy tidak puas dgn cerita ini...bila tidak puas maknanyer cerita ini tidak membosankan jika boleh sy mahu lihat lagi kesudahannya heheheh... sy rasa lg best sy lihat devian dogma dr movie org minyak kat wayang aritu...serius beb...
jika kump bakawale ade sponsor dan bajet yg cukup mungkin di masa akan datang devian dogma boleh diupgrade dan ditambah beberapa watak dgn skrip yg padat...set pentas yg lebih baik, mungkin ! . . .
bagaimana pun tahniah kepada kump bakawale atas usaha gigih mereka datang ke KL walaupun dgn bajet yg terhad mereka telah membuktikan sesuatu.
utk maklumat lanjut kengkawan silalah ke http://butaseni.blogspot.com/ dan kengkawan mereka yg lain ... hehehe wa promote nih... lenkali mai KL kasi la info wa bole tlg promote, dan lelain lagi yg termampu.... :)
tak sia-sia wa tinggalkan kerja wa heheheh.
p/s: sy nk keychain.. tp soalan yg sy nk tanya bro pakai cap tu dah tanya heheheheh...
maaf terpksa pulang cepat...yobo tak sihat.
oops sblm lupa 28 dec ade teater serammm . ..

13 comments:

shasha said...

"yobo" tu apa??

butaseni said...

salam bro.aku sangat menghargai entry ni.aku juga sangat hargai kehadiran kau malam tu.maaf sebab terlalu padat dengan solan semasa sesi viva,tak ada kesempatan nak jumpa kau.

kau tak puas ek?hehehe nanti aku tambah lagi aksi stunt ye?hehehe
tq bro sebab datang.

jinggo said...

tima kasih kerna datang...........
kehadiran anda amat di hargaiiii...
cuma kita tak berpeluang untuk bersua......
insyallah kalau ada rezeki kita jumpa lagi.................

jinggo said...

keychain tu bro....
kalau datang jumpa kami malam tu memang dapat punya......
kan kami janjikan cenderamata.....
tapi tak pa tak ada rezeki.....insyallah lain kali.............

Mak Su said...

frust gaks, ada hal.. kalu tak tentu mak su gi gak tengok depa.

m i n e r a l . . . said...

shasha...
'yobo' dlm bahasa korea bermakna sygku :)

butaseni..
no problemo...
mmg minat, cuma masa terhad dgn rutin harian...
bila sesekali dpt peluang... heheh mmg tak puas... gegar auditorium hang buat sommersoft jejjejeje

jinggo..
hehehe saje jer ckp pasal keychain...yg penting dpt lihat hasil yg memuaskan..walaupun ade skit lack disana sini tp dpt d cover dgn baik... respect lu bro...

maksu..
turun penang arrr sure dpt tgk lagik... :)

Pegawai Khalwat said...
This comment has been removed by the author.
Pegawai Khalwat said...

Tq, bro. Napa tak mai claim key-chain?

Tq kerana datang. Komen hang tu sangat berharga. Kalau ada kritikan pun bagus jugak.

Nanti kami turun ke KL lagi, kami minta hang tolong promote.

m i n e r a l . . . said...

pegawi khalwat...
ramai dok kerumun...lg pon yobo tak sihat.. so kena balik dulu lps sessi soal jwb :)
orait bro... sure boleh.

bunga rampai said...

Salam,

Komen yang menarik untuk DD :-)

rena said...

saya datang sini!!

sekian, terima kasih

tegezoot said...

TERIMA KASIH kerana entri nih! Dan TERIMA KASIH kerana hadir malam tu! Juga TERIMA KASIH kerana mengenali aku lebih dari aku kenal ko!(sekurang2nya ko dh tgk muka aku)

m i n e r a l . . . said...

bunga rampai..
er.rr. ekspesi jer tuh..

rena..
yeah yeahh

tegezoot...
err..r.. satu hari nnti pasti bersua, diwaktu itu ko belanja lah aku mkn nasi kandar line clear hehehe