Tuesday, October 09, 2007

salam aidilfitri


[ ilustrasi interior vietnam kitchen ]
smlm sekali lagi revise dsign utk vietnam kitchen.... dan sekali lagi jua aku dan amoi sorang lagi bertikam lidah dgn bos yg skit degil...ceh igt bos always right ker...tp sbb bulan puasa nie, aku lebih byk mendengar saje... tp bila masa utk fax dwg kpd client... aku fax sekali dwg bos dgn option yg aku dan amoi tu buat... lps pkl 3 ptg, kami terima fax...hehehe client mahukan yg option kami buat... bos ambik fax sambil sengih2...


dan aku teringat kate2 bos... kita kena bt ikut konsep..[yerla kami dh set konsep yg kami mahu]

dan mesti ikut "form follow function" [nie kate2 n konsep frank lloyd wright-akitek terkemuka zaman dulu] bila dia kete form follow function trus kena tembak dgn kami, yerla dr layout dia mmg cantik... tp dr segi function hancussss....

kekadang seronok gak tembak bos, bukan selalu kan ehehehe... but my bos very understanding :)


Opps sebelum lupa.. sy akan bercuti lama... so...

dengan rendah hati sy ucapkan....

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin....

diatas segala kesilapan yg pernah sy lakukan sama ada dlm sedar atau tidak, sama ade ade segi pertuturan, penulisan dan tingkah laku...halalkan jika ade termakan dan terminum heheheh...

semoga perjalanan anda selamat ke destinasi masing-masing [berhati2 d jln raya okehh]...


15 comments:

Anonymous said...

SALAM AIDIL FITRI JUGA BUAT TUN AND FAMILY....

MAY ALL UR WISH COME TRUE...

berhati-hati memandu...ehmmm...

husna

Anonymous said...

Salam,

minal aidil wal faizin...maaf zahir batin...

halalkan jgk yg blanje2 tu...

hati2 memandu, semoga selamat sampai ke destinasi

aruZi

Zalisa Maz@ZN Isa said...

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin :)

m i n e r a l . . . said...

husna...
slamat raya, maaf zahir batin...hati2 d jln raya yer :)

aruzi..
slamat raya, maaf zahir batin... berhati2 d atas flight :)

zalisa...
slamat raya, maaf zahir batin...
tk cr yer

nanies said...

hai tun..aku harap masih sempat nak ucapkan selamt hari raya aidilfitri kat ko sekeluarga maaf andai ada slah dan silap..semoga berbahagia di hari raya nie, berhati2 ketika memandu yer..

Mak Su said...

hai.. salam kenal, cantik desain tu, sesekali bos kena tembak ek

m i n e r a l . . . said...

nanies..
slamat raya utk nani juga.. maaf zahir batin yerk... no wirries 0-0...ok tk cr

mak su...
salam kenal... makasih...heheh sekali sekala... dia pon mnausia juga :)

arZOoo said...

tunnnnnnnnnn..nak ckap selamat hari raya gakkk..kalo nyanyi 'perjalanan jauh tak ku rasa.....' tuh ingat lah manusia bernama arzooo

Liyana Ali said...

aaaaaaaa.
selamat ari raye gak.
nak mintak maaf rase nye tak penah wat salah lagi ngan tuan umah nih sebab tak kenai pon.
so takyah mintak mahap la ek.huhu.

butaseni said...

slamat hari raya bro,taun depan design ruang tamu rumah aku bleh?hehe

Pegawai Khalwat said...

Amin... tq for previous tips. Tahun depan bila design dan siap, leh la ambik pic tunjuk kat ko.

Psss... FYI, my boss also an interior designer. He's the former boss of Malaysian Design Council.

Wira Nordin said...

kamu masih cuti ka?

m i n e r a l . . . said...

arzoo... slamat raya.. huhuhu

liyana..
ampun gak tak kira salah ke tak heheh

butaseni..
slamat raya bro.. insyAllah bole... [bayar je la] kekekek

pegawai khalwat..
:) bole la tgk sesama ...
perhh bos besar tu tabik2

wira nordin..
curi2 masa tgk blog nih... tak sempat update... nnti nk update pasal ruang kecil :)

Izariza said...

Salam Tun,

Tak buat open house ke :D

m i n e r a l . . . said...

salam izariza...
tak buat, tp nk datang, dtg jerla :)
sentiasa d alu-alukan.