Skip to main content

hehehehe shopping !

Shopping
(Copy from Gab blog...)


New Husband Store.
A store that sells new husbands has just opened in New York City, where a woman may go to choose a husband.
Among the instructions at the entrance is a description of how the store operates:
You may visit this store ONLY ONCE!There are six floors and the value of the products increase as the shopper ascends the flights.

The shopper may choose any item from a particular floor, or may choose to go up to the next floor, but you cannot go back down except to exit the building!So, a woman goes to the Husband Store to find a husband. On the first floor the sign on the door reads:Floor 1 - These men Have Jobs.The second floor sign

reads:Floor 2 - These men Have Jobs and Love Kids.

The third floor sign reads:Floor 3 - These men Have Jobs, Love Kids, and are Extremely Good Looking. "Wow," she thinks, but feels compelled to keep going.
She goes to the fourth floor and sign reads:Floor 4 - These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Good Looking and Help With Housework."Oh, mercy me!" she exclaims, "I can hardly stand it!" Still,
she goes to the fifth floor and sign reads: Floor 5- These men Have Jobs, Love Kids, are Drop-dead Gorgeous, Help with Housework, and Have a Strong Romantic Streak.
She is so tempted to stay, but she goes to the sixth floor and the Sign reads:Floor 6 - You are visitor 31,456,012 to this floor.

There are no men on this floor. This floor exists solely as proof that women are impossible to please.

Thank you for shopping at the Husband Store.
To avoid gender bias charges, the store's owner opens a New Wives store just across the street.

The first floor has wives that love sex.The second floor has wives that love sex and have money.

The third through sixth floors have never been visited.

-- end --

Comments

Anonymous said…
weheheh.. dah comment kat blog Gab larr... tp leh tanya lg kan..?

1- how many SALES in a year??
2- lowest discount 70% eh..?

eeehehehehe.... gurau2 je tun...
kem salam kat BABY SARA... kata kat dia.. Mak Usu ICE kem salam cayangg...

-ICE-
mineral said…
hhehehe sapa ice nie yerk?
70% diskaun hahaha bole bole bole......boleh dpt kat hospital bahagia juga heheheheh F.O.C ahaks..
gurau-gurau no hal :)
Anonymous said…
amboii... encik tun.. cepatnya lupa.. lain kali x nak gi gath dah lah mcm ni... 3 jam dok kat sebelah ice (latte) pun lupa lagi eh tun... 1 more thing..

ice x tersesat atau terserempak... tp saja je kawan2 chat LAMAN bagi blog ni utk tambah knowledge dan info...

-ICE-
mineral said…
mineral to ice..
aiyakkKK im so sorry...next time buh la ice latthe hehehe sbb ice jer ade kwn lain pun guna ice tu yg konpius... no prob...maybe we can share something around her... u r welcome bebeh.
Anonymous said…
ada gak org guna nick ICE tu ehhh...? uuiiikkss.. ekekekekek...
sama tapi x serupa.... oraits Tun...

-ICE @latte -
Rockerz said…
Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)
Anonymous said…
Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

Popular posts from this blog

jubin...

salam blogger's... [sambil lap hingus] beberapa hari lalu ade seorg kawan tanya tentang jubin... errr terpinga-pinga aku cuba memahami apa yg dia ingin sampaikan...memacam yg ditanyanya... bila dia kate "aku nk jubin yg besar tp murah kat mana ade jual" aku lagi bertambah keliru, aku yg sedang blurr nie pun tanya, ko nk jubin utk apa? jubin jenis apa ko nak? kawanku jawab dengan selamba "aku nk letak kat 'car porch' alaaa yg kaler merah2 tu cam batu bata tuuu, (sambil memuncungkan mulut), bila aku tanya lagi, yerla tp jenis apa ko nak? member aku pulak yg blurrr... errr jubin ade berapa jenis? aku pun senyum sambil rasa nk grip jer leher dia dibawah ketiak aku yg sentiasa wangi nih heheheh.... jadi tanpa membuang masa aku rasa eloklah aku terangkan sedikit demi sedikit disini utk sama2 kita mengetahui tentang jubin... [panjang citer nih, sila ambil note yer, heheh] jubin atau 'tiles' ade dlm pelbagai rupa dan bentuk... ade segiempat sama, segiempat tepat, bu…

modern primitive

contoh rumah yg menggunakan 'interlocking brick system'...errrr mahu? sila hubungi saya :)





































sesuatu yang menarik saya baca hari ini...'modern primitive' . . .boleh lihat some review dari exhibition disini http://www.pinkmemo.com/newyork/blog/modern-primitives-at-design-miami/
seakan trend diwaktu ini bila kebanyakkan kediaman mewah direka menggunakan 'raw material' dinding tanpa dicat, tanpa diplaster, hingga rekabentuk perabut juga menjadi sangat raw tp masih terdapat sentuhan mewah dan artistik. namun ia masih bergantung kepada kepakaran pereka dan kehendak pelanggan yang mahukan kelainan dan cost effective.
beberapa tahun kebelakangan ini juga di Malaysia penggunaan 'interlocking brick system' menjadi sesuatu yg diminati terutama dirumah-rumah di pantai timur, mungkin kerana mesin mencetak bata tersedut datangnya dari negara jiran, penggunaan yg sgt efisien hingga boleh menjimatkan 15 ke 20% dari kos kebiasaan kerana kurangnya penggunaan acuan konkrit, t…

tak sangka :)

tak sangka... dari 30 jun 2011 hingga 30 september 2012 saya telah meninggalkan blog ini... statistic dari google ini agak memeranjatkan... 455 pageviews utk bulan lepas... ermm tentu mereka ini dtg dari 'pengoogle' yg mencari info seantero world wide web (www) hehehehe... moga ada info-info yang berguna untuk mereka...mari berkongsi ilmu :)