Monday, August 15, 2005

ermm segar je badan, jerebu pun dah kurang, semalam pergi ambil buluh kat kg ina dirembau sampai tengahari datuk ina takde jadi kami berempat pun pergi ka tanjung bidara hanya untuk makan tengahari ehehe ronda-ronda cari makan, lepas makan balik ke rembau mujur atok ade kat umah terus pergi kebun ambik buluh seberapa banyak yang boleh, lepas ambik buluh kami kerjakan buah rambutan penuh satu van dengan buluh dan rambutan, puas makan. sampai mantin dah maghrib tertidur aku keletihan, blaik rumah dengan yobo dah dekat pukul 9 ermmmm, lepas tu adshar datang dengan ina ambik kereta sempat tolong tukar fuel filter kotor teruk, hantar buluh ke shah alam dan sampai rumah tepat kul 12 malam isk melepas rancangan the appreantice aku, letih terus tidooo zzzzzzz sampai hari nie, tapi apa yang best sebenarnya lepak kat kampung ini hehehehe makannnnn jer penuh buah dan ermmm tgk atok ina dok umah kg sorang2 macam mana la bila aku dah tua nantikan ade ker anak2 disekeliling????? .... Posted by Picasa

No comments: