Friday, August 26, 2005


akukah didalam kereta itu? ahaks.... [ renault concept car ] .................................................................... semalam 1st time aku pergi ke menara CP sebelah estin hotel....sambil bawa presentation board [ 12 kpg ] dengan HOD aku jumpa GM cp kat penthouse...ermmm cantik juga bangunan nie...selesai presentation kami pi makan kuew tiaw goreng kat ss3 PJ, sambil HOD aku kata thanks, u byk tolong i...heheheh hilang kejap penat aku, walaupun aku bengang kat dia sebab kasi kerja last minit heheheh...dlm perjalan aku beritahu HOD yg aku perlukan asst, giler semua subsidiari company punya kerja design aku kena buat.....kalau semua kasi last minit mau aku hentak keyboard nie kat pala diorang nnti, nk harapkan amoi belakang aku nie...jgn harap la...nk suh scan gambar pun muka cam ba alif ba ya tgh berak....kekekekek camner tgh berak...sori ler tak pernah tgk....[lepas geram kejap].....apa-apa pun lantak la....janji kerja aku depa tak kacau.... kat area rumah aku meriah dgn helikopter kapal terbang sedang buat raptai untuk kemerdekaan....MERDEKA...MERDEKAAA....MERDEKAAAAAAA...agak-agaknya la...sama tak semangat laungan perkataan keramat tu macam laungan di stadium merdeka pada 31 0gos 1957..???? ermmm moga semangat itu masih ada...yeahhhhh i luv malaysia.
mineral

No comments: