Tuesday, May 31, 2005

hari nie hari terakhir aku di office lama nie dan juga hari terakhir aku kerja sebagai org bujang hehehehe....esok cuti sampai aku kawin ahaks....lepas jer cuti kawin terus masuk office baru...ermmm hari nie juga hari sibuk sikit sebab nak packing barang2 office aku nak pindah dan juga nak packing brg2 untuk aku bawa ke rumah kakak di penang....bizinyer...hari nie gak aku dipaksa dan memaksa diri aku pergi facial wakakakak apalah rasanyer...ermmm satu jer yang aku harap ada bila aku masuk office baru...iaitu internet access.....hope ade...kalau tak payah la nak update blog...nak jumpa kawan2 dialam maya lagi....dan mungkin...di ulang taip 'mungkin' hari nie hari terakhir aku nampak internet kat office aku nie sebelum aku buat tindakan susulan seperti melanggan streamyx kat rumah hehehehehe, jika benar ini hari terakhir berinternet...maka ampunkanlah dosa2 aku wahai sahabat-sahabat sekalian, almaklumlah aku hanya insan biasa. ....tapi aku rasa walaupun takde access internet kat ofis baru nanti sure aku update blog nie jer...chatting ermmm maybe tunggu aku kaya sikit ahaks....tgh buat paperwork macam mana aku bole bekerja [architectural and design work]dirumah ....kalau semuanya menjadi....ermmm rumah ku syurga ku... hehehehe 4 hari lagi....hope everything ok..."Ya Allah, ya tuhan ku berikanlah aku kekuatan untuk menempuh alam perkahwinan ini dan meredhai majlis yg tak seberapa ini dengan limpah kurnianya segala perjalanan akan bergerak lancar dan dilapangkan fikiran, dimurahkan rezeki, diberikan petunjuk dan hidayahmu pada hamba mu yg hina ini......amin". Posted by Hello

1 comment:

PenaBiru said...

hai lama menghilang, masih bercuti lagi ker

* mad dah tukar blog, sila lawat
http://penabiru.blogdrive.com/