Tuesday, May 10, 2005

ermmm ada 25 hari lagi untuk aku bergelar suami....walaupun ada beberapa krisis, takpe aku ambil pendekatan positif jer biasa la tu nak dekat nie lagi pressure.....tapi bagi aku kena absorb la tu baru sikit dugaan....nanti akan datang ntah macam-macam lagi..... anyway untuk kengkawan semua ku jemput ke majlis sila klik di sini, http://proemail.net/webs//mycellfood/undangan.htm sebelah lelaki maybe lepas 2-3 bulan sebab anak buah aku nak kawin, sedara mara ada nk kawin so bagi laluan kat depa dulu la....tapi mai la kat taiping hehehe cuti lama tu...adios prenzzz Posted by Hello

2 comments:

mastermad said...

Selamat menjadi suami dan berkeluarga, semuga nanti berbahgia selalu

mineral said...

terima kasih mastermad, aminnnnn