Thursday, April 28, 2005

[senyum] . . . kalau dulu-dulu ada orang senyum sorang-sorang, pasti orang lain ingat dia gila, tapi mungkin dia teringat sesuatu yang lucu atau memang dia gila hehehe, dari senyum sorang-sorang, ada juga yang senyum bila baca majalah lawak macam gila-gila, ujang dan sebagainya....sekarang tgk handphone pun bole senyum sorang-sorang, tgk komputer, tgk PDA, tgk laptop, tgk jam pon bole senyum sorang-sorang hehehehe macam-macam la nie...yerla teknologi....ada orang hantar berita gembira atau lawak spontan sure kita rasa ceria, tapi ada juga yg bermasam muka bila tgk komputer, handphone dan lain-lain tu hehehe kena kawal emosi skit. semalam aku naik lrt star ke KL...waktu balik dalam pukul 10 malam ada satu awek tu naik sama sorang-sorang cute gak...pakai seluar slek pastel brown, t-shirt putih masuk dalam, kasut sport putih....[ermmm nice dress]...rambut lepas paras bahu, kecik jer orgnya....comel....bukanlah nak citer figura dia tapi dia dpt byk sms mlm tu, maybe dari kawan2 dia or boyfriend dia ntahlahhh tak larat nak pi tanya ahaks....yg pasti every sms dia terima aku tgk riak muka dia....mula-mula senyum...lepas tu kontrol cun [maybe perasan sebab aku dok tgk kasut dia, hehehe] lepas tu masam, lepas tu hampir nak tergelak....ermmm lepas tu dia tak selesa sebab byk sgt sms masuk dgn bunyi lagu yg kuat ...semua org dok tgk dia, maybe kalau sms tu lawak lagi sure dia thn diri nak senyum or gelak...hehehehe macam-macam ekpresi aku bole tgk....ermmm so...apa-apa pun senyumlah walaupun pahit....tapi aklau senyum manis lagi bagussss tak perlu nak sorok-sorok...luahkan heheheh macam iklan maxis...ekpresi dirimu....aktifkan dirimu...cewahhh. :) Posted by Hello

No comments: