Wednesday, April 27, 2005

[hampir menitis airmata]...ermmm ntahlah semalam bila sedang memandu ke satu destinasi tiba2 semua benda masuk dalam kepala otak aku nie...satu persatu...sampai bab-bab dosa....fuhhhh memang aku tak tahan, sebak jiwa sementara. macam-macam aku taburkan janji pada diri aku sendiri, cuba hendak direalitikan apa yang terbuku dihati, cuba ubah sedikit persepsi, cuba dan cuba lagi. minggu lepas seorg kawan kahwin dan sorang lagi bertunang, walaupun aku tak pergi majlis perkahwinan tu tapi aku pergi majlis tunang seorg teman karib yg sama-sama survive waktu study dulu....ermmm gembira je tgk emak dia yg anaknya nk melangkah ke alam berumahtangga....yg peliknya 3 org jer perempuan yg ada kat rumah tu...mak dia...dan 2 org isteri kawan2 ku...yg lain 7 lelaki.....hehehhe havoc juga....ermmm kamilah yg bantu buat brg2 hantaran...mujur semua budak seni...heheheh bukan nk berlagak tapi lagi lawa dari hantaran dari pihak perempuan, cewahhhh...sure kalau aku punya sendiri cam hampas hahaha....ermmm on d way nk ke ipoh pon aku rasa sedih jerrrr, tapi bila tiba di ipoh riak wajah berubah ceria, pelikkan ermmm...nie pun tgh rasa sedih skit nie...ntah la tetiba je rasa macam nie....rasa nk layan blues jer...sementara buat projek freelance aku...aku rasa nk berenti cari kerja lain...bosan dgn karenah amoi sebelah aku nie yg tak reti nk cakap elok2..macam la dia tu bos aku...pirahhhh...bos aku pun reti cakap elok2...ngok punya amoi. ngok n Ngok lagi :P Posted by Hello

No comments: