Tuesday, April 12, 2005

drastik . . . . . . . . . . . . ermmm jiwa bergelora ...banyak pula benda drastik kena buat...keputusan-keputusan diluar jangkaan...yerla betul kata sesetengah kawan-kawan, kena korbankan sesuatu untuk dapatkan sesuatu mmmm.... bulan nie jer 2 org kawan aku kahwin dan seorang bertunang huh....mujur diorang tu tak kenal antara satu sama lain kalau tak mau aku ketuk kepala diorang....napa lah buat pada bulan yang sama heheheh.... takpe anyway tahniah moga ishak,mek e, dan wan bahagia hendaknya, ermm bulan depan ade lagi isk isk iskk berturut-turut....aku pon nak join jugaklah hahahaha rasa tak sabar pulak ihik ihik. semalam pergi rumah kakak kat KL ermmm ceria jer aku tgk diorang nie... tenang skit jiwa tengok telatah anak-anak buah nie hehehehe macam-macam cerita diorang buka...petah sangat hehehe.... kalau aku dok sembang-sembang dengan kakak n abg ipar pon si nurul n sufian tetap nak join walaupon tak bole berkata-kata (takut mak dia marah la tu) dengan cara tulis atas kertas sampaikan kat aku, hahahahha macama ade kod rahsia pulak. apa-apa pun aku kena setting everything dlm bulan april nie sebelum may menjelang. :)~  Posted by Hello

No comments: