Friday, July 24, 2009

kawan lama...

hari ini sy pergi wangsa maju seksyen 5, untuk melihat barangan interior design untuk client,
selepas selesai segala urusan tidak sedar masa berlalu sungguh pantas... baru terasa lapar.. so ingat nk pergi la makan di studiocafe yg dibuka oleh zahid AF... dlm pukul 4.30 kedai baru nak buka... so lupakan hajat... jenjalan gi ke dblanga cafe... tengok kat depan ade plat JALAN-JALAN CARI MAKAN rancangan makan popular yang di hos kan oleh Marlia tunku sabri di TV3....

bila masuk seorg pelayan yg mcm aku pernah lihat tegur dan beri menu.... lama jugak aku lepak sorang2 kat situ sambil tgk amazing race asia... bila nk balik... aku bayar harga makanan...ermm bole tahan juga makanan disitu.... pelayan tadi tegur...
"kau dlu sekolah tittottittttttt"
aku pon jwab, betul... rupa-rupanya senior aku daaaaaa isk camner diorg bole ingat kat aku...aku lak yg tak ingat hauhauauah....
tak jadi balaik... sambung pulak borak-borak....
tak sangka ko dah jadi tokey sekarang nie erk...glamer plak kedai tu...
dia senyum jerk..sambil cerita masalah kedai plak... kesian pon ade... biasalah rintangan meniaga nie macam-macam... kena bertahan jer...
nak dipendekkan cerita kami bertukar no phone... dan wa kena balikkkkk...
dalam perjalanan balik.... aku pon muhasabah diri... syukur sebenarnya aku ade ramai kawan...dan semestinya aku suka berkawan.... bukan kawan yg jenis PENIPU... lepas tu tiba2 aku muhasabah diri....ermmm...kenapa RAM aku makin lemah nie...
adakah penyakit tutttt makin teruk aiyakkkkkkkkkkk....


p/s: berdoa semoga segalanyer berjalan lancar.....aminnn

No comments: