Wednesday, June 25, 2008

1st time ke Danga Bay...


ahad lepas gi JB, jmpa some client... doing presantation beserta dgn meng adjust segala jenis design... puas ati aku, buat depan mamat tu... kasi dia puas ati, kalau tak 10x aku email semua tak kena. hauhauuahua

disebabkan kali pertama gi danga bay... jadi cam rusa masuk kg ler aku, jejeje
so enjoy the picture yeahhhh....


lets the picture speaks itself.... :)


























































cantik tak... syahdu jerkkk









































pucuk rebung... tak faham tak tau la.


























nice strcute... time study dlu byk bt benda camni, tp nk implement kt mesia... dh berpuluh thn br ade.













tutttt trutttttttt







































thanks to arzoo entertain, bawak jenjalan
hehehehe..



















14 comments:

SI KIDAL said...

Danga Bay...kenangan terindah!!!!


p/s nice pics tun...errr apsal masa pegi aritu x de belon pusing2 n tuttttttt2 tuuuuuuuuu...

nanies said...

whehehehe..jeles2 g tak ajak aku...tapi kalu ajak pun lom tentu aku g...

arZOoo said...

nape ble da jadik cam cantik jek pic tuh ek..errrrr dari batam ek tun, wakakakakaka..amppess tun sib baik muka takder, kalo tak kite jumpe d court, wahaahhahaha

rena said...

hmm.. saya nk curik gambar sunset tu. buat wallpaper pc saya. boleh kan? *wink

fealize_eleanoer said...

1st time gi sini dulu mase tu nama tmpt ni pantai lido..

2nd time mase br2 diorang tukr tmpt ni jadi danga bay..

huhuhu..

n'way cantik gmbr2 nih... ;)

Mak Su said...

ada projek baru ker kat sana?

butaseni said...

hmmmm macam best je.akan ku sampai kesitu jua hehe

Anonymous said...

baru je balik dr JB last week... Danga Bay...
Dulu masa digelar pantai Lido pun indah gak...but bila dah tukar nama jadi Danga bay nampak lebih canggih...
Ehmmmmm..... JB dalam kenangan.

shasha said...

erkk!!..tak nah gi sana...apasal tak ajak???ni marah nih..hehehehe

m i n e r a l . . . said...

sikidal...
belon baru kot...

nanies, hehehe

arzoo..
court badminton ker?

rena..
silakan, no prob.
errr takmo curik sy sekali ke jjejejej

fealize..
toche toche

maksu...
sungguh memahami maksu ini :)

butaseni..
coming bro...

anoy...
ow yeah...

shasa...
kekkekek er.r.r.r bukan
dh ajak guna telesykik ker...
tak dpt erk... jejejeje

Pegawai Khalwat said...

aku jeles!

jaketbiru said...

cutenya.. baby tu...
((bibiknya lawa tak???))

bunga rampai said...

Salam,

Memang syahdu gambar cahaya mentari tu ...

Anonymous said...

hohoo..aku g last week xbes pon tun xcm ape ko ckp..huh..xcanteeeeeeeeeekkk...hhahhaha



~cekelet yg comey~(',')v