Saturday, February 11, 2006

q a i s a r a q i s t i n a ? ? ? ?

ermm... so busy kebelakangan nie, got some biz deal...syukur Alhamdulillah maybe rezeki anak, nama baby pun still diawang-awangan, tak larat nk fikir, biar dululah, bila my wife tanya nk bagi nama apa? i juz say nntilah bila dah ambik borang tu, apa shj yg terlintas aku tulis....hahahaha naya jer kan, buatnyer aku namapk nama nurse yg cun-cun tu nnti aiyakkkKKK, heheheh takler gitu, juz wait n c, tu jer maksudnyer.

20-26 feb ade kursus, terpaksalah tinggalkan org tersyg dirumah yg still tak habis2 decorationnya, nie yg payah kalau dua-dua dlm bidang yg sama, ade jer kreativiti yg bercanggah, tp kebanyakkannya my idea la...jejejejjeje, terpaksa la aku bekerja keras nk settle kan deco rumah tu, dari hanya apartment biasa kepada apartment kesukaan ku [rumahku syurgaku] sbb ibu mertuaku akan tiba pada 19 feb utk teman dan jagakan istri ku sepanjang ketiadaan aku nnti....moga2 tiada apa2 musibah yg berlaku, aminnnn.

opis istri pun dah pindah dari presint 2 ke alamanda, aiyaak sib baik tgh sarat mengandung kalau tak mau hari2 dia shoping... :)

letih and ngantuk, maybe end of this month aku jd pelanggan streamyx....ermmm mudah skit, wat kerja at home... ermmm aku tgh cari pengasuh baby nie....ermmm kat mana ada....tu satu hal lagi tu yg aku kena plan dari awal, aklau tak mau kelam kabut nnti. sesapa tau kasitau la yerk area putrajaya or puchong ker.

adiosssssss

1 comment:

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»