Monday, February 27, 2006

PUNB

20-26 feb 2006, group ke-6 kursus asa keusahawanan telah berlalu, syukur kerisauan menanti 1st baby tak berlaku sepanjang kursus, so sekarang nie tgh tunggu my baby ermmm bole la bg sepenuh perhatian pada wife.
byk ilmu dipelajari terutama yg melibatkan kesilapan2 kecil yg pernah aku lakukan, moga perkara tersebut tak berlaku lagi.
kepada peserta kursus syabassss u all mmg best, bukan semua org bole buat mcm tu dan bukan semua ade inisiatif like u all. bravooooooooo. [[ dah kaya jgn lupa kengkawan. :) ]]
walaupun jadual agak padat, cam orientasi kat asrama dulu, tp enjoy tetap enjoy. . .
to all the tutor, u all have done a great job.
pagi nie ade 4 kerja dah menanti, ermmm kalau projek sendiri kan siokkkk hehehe sdg peningkan kepala dgn mydin hypermarket kat subang nie....the biggest branch mydin will open, so if nk tgk hasil kerja aku, ade la skit2 design dlm nie aku buat walaupun byk melibatkan finishing and space planning, heheheh fenin oooOOOoo.
oklah akan ku membizikan diri beberapa hari nie...so take take guys....
'wish good luck to group-6, punb entrepreneurship course' . . . . in 5 years from now hope everybody mampu pakai at least BMW 3 series E90....hehehehhe "2011" wait n ccccc"
yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . . . . adios

2 comments:

Anonymous said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»