Thursday, November 24, 2005

' inside my head "

semalam jumpa ijam kat keramat, kami pergi minum-minum kat ampang sebelah restoran ayam bakar wang solo...ermm macam-macam kami bualkan....rasa nk pecah kepala aku bila fikir-fikir balik apa yang dibualkan yang lebih kepada 'brainstorming'...arghhhhhh ade sesuatu dalam kepala aku yg rasa nk pecah tp tak pecah-pecah....rasa nk hntak dgn keyboard nie jer...[[ sian keyboard gak jadi mangsa ]].
on the way balik rumah terfikir lak pasal nama baby....ermmm macam-macam nama...dari nama cyber friends sampai la ke nama-nama yg berbunyi kemelayuan asli zaman 20-an hehehehehe....mula la otak aku tak berapa nk berfungsi dengan betul....baby pun tak tahu lagi lelaki ke perempuan...ermmm tak kisah asalkan baby sihat dan comel like me [perasan]...jejejejejejej.
ermm nanti bila aku shortlistkan nama untuk baby, buat masa nie banyak sgt dalm benak kepala aku....
paperworks on progress...ermm mula la aku rasa nk berenti kerja...survive balik dgn bisnes...apa-apa pun tunggu paperworks complete...kena sabar skit...arghhHHh.
adik angkat aku waktu sekolah dulu dah dpt baby dah...ermm...yg kat ipoh bulan depan tunang...yg kat penang tunggu masa jer....yg kat KL...ntah tak tahu apa citer... nie special kes kot, sbb dgr dah tunang..tp masa kasitau aku mcm main-main..isk tak tau nk caya ker tak? tp if serius tunang pun elok la, cuma tak kasitau aku betul-betul jer...its ok, asalkan dia bahagia sudah, takmo kasitau pun takpe...telinga aku asyik dengar dari kengkawan dia jer...ermm kawan aku gak tu...benda yang aku tak nak dgr pun aku dah dgr..... so rasanyer elokla aku lepak jer...takyah masuk campur...buat tak tahu.....tak perlu explain...
yihaaaa ade benda lebih penting aku kena ambik tahu buat masa sekarang nie. rasanyer elok aku bawak baby n mak baby pi bercuti bulan depan...ermm tenangkan jiwa umie baby tu sbb nnti nk wat perhitungan nk keluarkan baby, biar dia gembira dan positif sentiasa, emosi umie baby lebih penting buat masa nie.

No comments: