Thursday, July 30, 2009

baju kurung kanak-kanak cotton

LIMITED EDITION

please click here for more information about 'baju kurung cotton kanak-kanak'

or go to http://qaisarabutik.blogspot.com for further info.

sesuai sebagai hadiah, majlis keraian atau menyambut hari raya.


p/s: banyak dah sold out....siapa cepat dia dapat....cheapest price in the market.





Friday, July 24, 2009

new face


yeahhhhhhhh dari gelap ke terang...
this blog still under upgrading....
enjoy new facelift.... :)

kawan lama...

hari ini sy pergi wangsa maju seksyen 5, untuk melihat barangan interior design untuk client,
selepas selesai segala urusan tidak sedar masa berlalu sungguh pantas... baru terasa lapar.. so ingat nk pergi la makan di studiocafe yg dibuka oleh zahid AF... dlm pukul 4.30 kedai baru nak buka... so lupakan hajat... jenjalan gi ke dblanga cafe... tengok kat depan ade plat JALAN-JALAN CARI MAKAN rancangan makan popular yang di hos kan oleh Marlia tunku sabri di TV3....

bila masuk seorg pelayan yg mcm aku pernah lihat tegur dan beri menu.... lama jugak aku lepak sorang2 kat situ sambil tgk amazing race asia... bila nk balik... aku bayar harga makanan...ermm bole tahan juga makanan disitu.... pelayan tadi tegur...
"kau dlu sekolah tittottittttttt"
aku pon jwab, betul... rupa-rupanya senior aku daaaaaa isk camner diorg bole ingat kat aku...aku lak yg tak ingat hauhauauah....
tak jadi balaik... sambung pulak borak-borak....
tak sangka ko dah jadi tokey sekarang nie erk...glamer plak kedai tu...
dia senyum jerk..sambil cerita masalah kedai plak... kesian pon ade... biasalah rintangan meniaga nie macam-macam... kena bertahan jer...
nak dipendekkan cerita kami bertukar no phone... dan wa kena balikkkkk...
dalam perjalanan balik.... aku pon muhasabah diri... syukur sebenarnya aku ade ramai kawan...dan semestinya aku suka berkawan.... bukan kawan yg jenis PENIPU... lepas tu tiba2 aku muhasabah diri....ermmm...kenapa RAM aku makin lemah nie...
adakah penyakit tutttt makin teruk aiyakkkkkkkkkkk....


p/s: berdoa semoga segalanyer berjalan lancar.....aminnn

Tuesday, July 14, 2009

mines shopping mall

last sunday.. gi habiskan masa kat mines...
errrr utk mereka yg tak tahu dimana mines...
pls klik here mines
lepas naik boat yg kujanjikan kpd qaisara sebulan lalu...pusing2 tgk ikan...
seronok qaisara.. qhalby pulak cam takut2 :)
lps tu gi sappedek kt kenny rogers.....
lps tu gi tgk show air pancut berirama... cantikkk sampai menari2 qaisara.. keseronokan...
lepas tu gi tgk binatang2... ade ular sawa... berok yg comel... burung kakak tua dan lelain...
walaupun byk section dh closed buat masa skrg... tp seronok bawak budak jenjalan.
walaupun duit habis, tp apa nk kisah dgn masa yg berkualiti aku dpt....asalkan mereka bahagia aku pasti tersenyum jua :) yihaaaaaaaaaaaaaaaa

bagus sejak capital retail ambil alih.... tandas pon makin cantik... makin bersih.. sistem parking yg byk berbeza.... dan dan dan lain-lain heheeh

Thursday, July 09, 2009

orang !!















ada org suka bergurau...
ade org suka bersendirian...
ada macam-macam habit org...

ada org suka mengusik...
ada yg mengusik terlebih-lebih...
ade org yg sedar, ada juga yg tidak
mungkin dibawh pengaruh minda separa sedar... :)

ade org sanggup hadapi risiko..
ada org tahu pentingkan diri sahaja...
terpulang kepada jenis org..

ade org berani mengata org lain...
tp tak bole ditegur sikit...
ade org berani bergurau laser...
tp bila kena btg hidung sendri melenting,...

aiyakkk... tiada yg sempurna
harap tak sesakkan minda