Tuesday, March 10, 2009

gema dan rasa


last week gi dewan philharmonic... tonton gema dan rasa...
gabungan tarian dan lagu traditional dari pelbagai kaum, dicampur aduk, di beri nafas baru dgn koreografi baru, menarik dan adakalanya agak membosankan....

yg buat mata aku lagi terbeliak bila lihat video klip pasal gaza, byk gambar2 yg tak pernah aku lihat dipaparkan... manala depa dpt gamba camtu.. terkedu tgk... terkesima dan macam2 perasaan ade.... lahanat punya manusia. moga Allah beri petunjuk kepada yg zalim.... amin.
terima kasih kak nazura n abg kamal couple yg bersama2 joint tgk show gema dan rasa tu.... nk curi2 ambil gmbar, awek yg jaga tu perasan plak kalau tak sure ade pic wa live dlm philharmonic KLCC.

p/s: seni utk semua beb . . .

5 comments:

jaketbiru said...

.. tak ajak punnn...

SI KIDAL said...

ye la...

syuk x ajak i pun, laalalalal

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! Mesti berjiwa kan...

shitah said...

haaa.. tun de blog upernyer.. huhu.. link kiter ek tun..

m i n e r a l . . . said...

jaketbiru...
cehhhh dia tu yg sll takde :P

sikidal...
er.r.r.r.rr.r.r..rr..r.rr.

jowopinter...
sure bro... terguris jiwa jejeje

shitah...
wahh shitah..... ok beb...