Sunday, December 14, 2008

rindu blog

















dear bloggers frens.... (dh mcm tulis surat lak jejejej)

bersawang dah rupanyer blog aku nih... bizi tahap cipan maklumla wa dh tak kerja dgn org lagi... now kerja sendri... di samping bisnes yg berkaitan dgn minat sndri.... dsign n others... wa bizi ambik financial planning exam... now attach with CIMB Wealth Advisors.

banyak planning job tgh buat sekarang nie.. sesambil merangkak, maklum la dh tak terikat dgn org lagi.. sndri bos sndri kuli, kena fokus la skit....
last week ade job ambik gmbr org kawin.. Alhamdulillah pelan2 develop apa2 yg patut...
rindu aku kat blog nih....

memacam nk buat, tp kena fokus satu2 kan, jgn yg dikejar tak dpt, yg di kendung keciciran...so far segalanyer berjalan lancar, cuma aku jer yg tak berapa lancar jejejeje...
pasal financial planning... new things aku belajar...perhhhh seronok beb, apply kat diri sndri dan tau macam mana aku nk handle risiko investment... err nk nasihat kena face to face jejeje buat mereka yg takut risiko... nk berak pon ade risiko tau... huahuahauhua. life beb mana ade benda yg takde risiko.

p/s: apakah risiko yg plg besar anda pernah ambil? (me? race car, lain kali wa citer erk....zassss)
salam....

8 comments:

artsoul said...

ok...focus dulu...

Mazarina said...

patut la lama x apdet blog..heheee

SI KIDAL said...

welkambek...

apakah risiko yg plg besar anda pernah ambil? (me? chatting, lalalallaal)

arZOoo said...

me? ermmmm sengal tul aku nih, nyusah kan dri sendri sape suhh...

rena said...

untuk apa saja kerja yang buat kamu bizi.. all the best!!

nanies said...

wheheehhehe...cam kenal je gambar tu...heheheh...

m i n e r a l . . . said...

artsoul...
yeahhh fokus hontus

mazarina...
errr now try update

sikidal...
isk isk iskkkk

arzoo..
wassap dear? jejeje

rena..
amin.....

nanies...
ko lebih mengenali hehehe

jaketbiru said...

risiko paling besar???..

jumpa ...dee..

wakakakakkkakakak