Friday, December 23, 2005

new experience

lama tak menulis dlm nie . . .

semalam merupakan hari pertama aku melihat baby dlm perut umienyer...ermmm masyAllah..ajaib sungguh.....mungkin waktu aku dlm perut mak aku pun begitulah keadaannya...nampak tali pusat, uri....cuma jantina jer tak nampak (mungkin perempuan)... berdebar-debar campur gembira....syukur baby sihat...lagi 3 minngu akan scan lagi....

hari nie rileks skit proposal utk tan sri semalam dah siap tinggal touch up skit-skit jer hari nie...lega hati ku ini.
semalam juga isbro development call suh pi interview 27 dec (mana diorg dpt no phone aku nie?)....aiseyman nk pi cheras....dalam hati aku kalau dpt kerja tu mmg best....tapi nk menempuh jammed setiap hari dari puchong ke cheras tu yg tak tahan tu...mau kerja cam dulu nie...pergi tak nampak matahari balik pun tak jumpa matahari, ...lagi pun perancangan lain baru jer nk bermula...isk tgh syok dgn perancangan baru tetiba muncul pulak offer baikkkk punya....isk kena istikaroh cam nie...

No comments: