Wednesday, December 31, 2008

salam maal hijrah

dear bloggers...

salam maal hijrah... moga tahun ini lbh baik dari tahun sebelummnya...
tgh usha camera baru nih... ade sesapa nk jual camera dslr... sila kasitau erk, mana tau wa ade terbajet lebih jejejeje...

apa aku nk tulis sebenarnya pon tak tau... blurrrr today...
errr oklah... sblm ku tulis yg merapu... yihaaaaaaaaaaaaa
zassssssssssssss

Sunday, December 14, 2008

rindu blog

















dear bloggers frens.... (dh mcm tulis surat lak jejejej)

bersawang dah rupanyer blog aku nih... bizi tahap cipan maklumla wa dh tak kerja dgn org lagi... now kerja sendri... di samping bisnes yg berkaitan dgn minat sndri.... dsign n others... wa bizi ambik financial planning exam... now attach with CIMB Wealth Advisors.

banyak planning job tgh buat sekarang nie.. sesambil merangkak, maklum la dh tak terikat dgn org lagi.. sndri bos sndri kuli, kena fokus la skit....
last week ade job ambik gmbr org kawin.. Alhamdulillah pelan2 develop apa2 yg patut...
rindu aku kat blog nih....

memacam nk buat, tp kena fokus satu2 kan, jgn yg dikejar tak dpt, yg di kendung keciciran...so far segalanyer berjalan lancar, cuma aku jer yg tak berapa lancar jejejeje...
pasal financial planning... new things aku belajar...perhhhh seronok beb, apply kat diri sndri dan tau macam mana aku nk handle risiko investment... err nk nasihat kena face to face jejeje buat mereka yg takut risiko... nk berak pon ade risiko tau... huahuahauhua. life beb mana ade benda yg takde risiko.

p/s: apakah risiko yg plg besar anda pernah ambil? (me? race car, lain kali wa citer erk....zassss)
salam....