Saturday, April 21, 2007

its me beb

salam blogger . . .

lama sungguh tak menjenguk blog nie...
kesibukan mencemburui sy dari menulis byk perkara dlm blog nie.

isk tetiba idea hilang pulak... aiyaaa apa sudah jadi... sebelum nk tulis tadi byk idea nk cerita, tp tetiba blurrr pulak...adoii i i ...

[ rest 5 minit ]

dlm beberapa minggu lepas byk cerita pasal pelaburan ala2 pak man telo dlm internet, kanak-kanak hilang... ermmm moga ia jadi pedoman dan panduan utk kita semua lebih berhati-hati.
saya percaya ramai yg telah membaca dan perihal berkenaan... isk betul la rasa skema lak tulis cam nie.. hehehehe

ermmm maybe on may sy akan lebih mempunyai masa utk menulis, minggu lepas baru jer menjadikan opis rumah kedua, nampaknya minggu depan nie akan lebih sibuk dgn beberapa hal di sri hartamas.

oklah idea blurrr hope fius tak putus.. 2-3 minggu nie byk sgt pergerakan nerves dlm otak disertai pelbagai bendalir kimia berfungsi dgn pantas...
mungkin sy perlukan rehat pada waktu lain... :)

zassssssssssss

p/s : i miss blog.

Sunday, April 08, 2007

kerja baru.... lagi?

dear blog,

perhhhhhhh lama gak tak update blog nie, maybe dh bersarang disana sini hehehe.
start next week, sy akan bekerja di company baru, hehehe tukar comp lagi? yeahhh tu ler kerja aku beberapa bulan nie, sebenarnya berat hati juga nk tinggalkan comp yg di Ampang tu, tp ermmm apakan daya ada sesetengah perkara dan tawaran yg tidak bisa ditolak. mujur mereka memahami seadanya. at least ada la gak hasil kerja sy akan direalisasikan sewaktu bekerja sebulan diampang, ermm sesapa berkesempatan ke 'the garden lobby hotel' yg sdg d bina di area midvalley tu... pergi la jenjalan bila hotel tu dah siap, ehem... that my idea design for corridor, lift lobby, and guest room facade.

ermm mungkin sy akan bercuti dr memblog dlm beberapa hari... kena setting up something for this new id firm, harap semuanya akan ok.
Ooops sebelum sy lupa, Adam n the gang dari laman asmara chat room akan mengadakan ghatering chatters di melaka, pada 31 ogos 2007, ermm segala maklumat akan sy uploadkan kemudian dlm blog ini atau didalam blog baru, tahun lepas diadakan di cherating, sungguh meriahhh dpt kenal kengkawan baru yg sporting... harap tahun ini dpt sambutan yg baik dr chatters sekalian, sy tlg promo jer nie heheheh.

moga sy akan ada idea best utk menulis lagi.... zasssssss

p/s: seperti biasa, gi kerja tak nmpk matahari, balik kerja matahari pun berlabuhhh...