Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2006

lemahkah UMNO?

[[copy form email kengkawan]]

assalamualaikum,
aku tak berani nak fwd ceramah ni nanti aku kena sula dengan gomen, jadi aku post kat sini sajalah.... pandai2 korang lah nak buat apa.

Bismilahhirrahmannirrahim,

Sekarang ni orang kita dok kecoh sangat pasai cerita siti nor haliza nak kawin dengan dato k. cerita berapa hantaran, cerita sapa nak reka kasut kawin ct, cerita naik kereta kuda pusing klcc la, dsb. Dalam pada tu terselit juga cerita ex-wife dato’ k saman harta sepencarian rm7 juta. Internet pun heboh dok tunjuk gambar-gambar lama dato’ k, dan yang best sekali gambar2 anak2 dato’ k yang berhingus tu dok peluk awek. Orang kata – bukan aku kata – ‘like father like son’. Aku no komen, sebab aku don’t give a damn. Mungkin kita boleh tunggu komen ct nanti. tapi bab ni, 180 darjah punya turning dari cerita dato k vs ct ni, kita semua patut ‘give a damn’, patut ambik tau, patut pikiaq masak2, dan patut buat apa yang patut.

Ni kisah melayu jawa, yang menggadaikan agama Islam demi cintanya k…

JPA interior design

syukur Alhamdulillah siap final design, cuma tunggu appointment utk final presentation jer. thanks a lot to typoon yg byk membantu merealisasikan idea ini and thanks a lot to competent alliance sdn bhd yg memberi kepercayaan utk menguruskan projek ini.

wake me up when september ends

Green Day - Wake Me Up When September Ends Lyrics

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends

Like my fathers come to pass
Seven years has gone so fast
Wake me up when September ends

Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are

As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends

Ring out the bells again
Like we did when Spring began
Wake me up when September ends

Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are

As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends

Like my fathers come to pass
Twenty years has gone so fast
Wake me up when September ends
Wake me up when September ends
Wake me up when September ends