Tuesday, November 29, 2005

ermmmMMmm






















































bertuahnya kita dengan nikmat tuhan . . . syukur.

Friday, November 25, 2005

HANTU ????


email dari seorg kawan,
ermm hantu pun nk ambil gambar???
ermm nie nampak real skit..tp kebenarannya tak tahu la.

Thursday, November 24, 2005

' inside my head "

semalam jumpa ijam kat keramat, kami pergi minum-minum kat ampang sebelah restoran ayam bakar wang solo...ermm macam-macam kami bualkan....rasa nk pecah kepala aku bila fikir-fikir balik apa yang dibualkan yang lebih kepada 'brainstorming'...arghhhhhh ade sesuatu dalam kepala aku yg rasa nk pecah tp tak pecah-pecah....rasa nk hntak dgn keyboard nie jer...[[ sian keyboard gak jadi mangsa ]].
on the way balik rumah terfikir lak pasal nama baby....ermmm macam-macam nama...dari nama cyber friends sampai la ke nama-nama yg berbunyi kemelayuan asli zaman 20-an hehehehehe....mula la otak aku tak berapa nk berfungsi dengan betul....baby pun tak tahu lagi lelaki ke perempuan...ermmm tak kisah asalkan baby sihat dan comel like me [perasan]...jejejejejejej.
ermm nanti bila aku shortlistkan nama untuk baby, buat masa nie banyak sgt dalm benak kepala aku....
paperworks on progress...ermm mula la aku rasa nk berenti kerja...survive balik dgn bisnes...apa-apa pun tunggu paperworks complete...kena sabar skit...arghhHHh.
adik angkat aku waktu sekolah dulu dah dpt baby dah...ermm...yg kat ipoh bulan depan tunang...yg kat penang tunggu masa jer....yg kat KL...ntah tak tahu apa citer... nie special kes kot, sbb dgr dah tunang..tp masa kasitau aku mcm main-main..isk tak tau nk caya ker tak? tp if serius tunang pun elok la, cuma tak kasitau aku betul-betul jer...its ok, asalkan dia bahagia sudah, takmo kasitau pun takpe...telinga aku asyik dengar dari kengkawan dia jer...ermm kawan aku gak tu...benda yang aku tak nak dgr pun aku dah dgr..... so rasanyer elokla aku lepak jer...takyah masuk campur...buat tak tahu.....tak perlu explain...
yihaaaa ade benda lebih penting aku kena ambik tahu buat masa sekarang nie. rasanyer elok aku bawak baby n mak baby pi bercuti bulan depan...ermm tenangkan jiwa umie baby tu sbb nnti nk wat perhitungan nk keluarkan baby, biar dia gembira dan positif sentiasa, emosi umie baby lebih penting buat masa nie.

Monday, November 21, 2005

5 hari yang menjemukan.

14 - 18 november . . .
Arghhhh sakit mata...merah menyala mata kanan aku, urat saraf membengkak dugaan dari tuhan, dpt mc 2 hari...lepas 2 hari mata kiri pulak kena...adoi berair lagi mata aku... dpt lagi mc 2 hari hehehhehe bole gak aku wat skit-skit paperwork yg dh lama tertangguh kat rumah....ermmm syok gak lepak rumah sambil buat kerja nie :) ....

masuk hari ke-4 aku dh bosan gila.... sambil baca surat khabar ternampak cerita harry potter baru keluar...ermmm peluang baik sebab sure tak ramai orang tgk waktu kerja...so aku pun pergi tgk wayang dengan selambanyerrrrr [ sambil sebarkan virus kat dlm panggung hehehe ].....enjoy sekali sekala...

akhirnya mata ku dah ok...Alhamdulillahhhh hari nie baru mula kerja seperti biasa...leganyerrrrrrr.
ermmm macam rushing jer aku taip kan...apa-apa pun sempat gak dlm cuti tu habiskan beberapa buku yang tak sempat baca.
ermm cuma bila aku pergi kedai buku MPH Alamanda kat Putrajaya tu aku tgk barisan novel tajuknyer lebih kurang sama jer...sure ade perkataan 'kasih', 'cinta', 'rindu'....adoi lemah jiwa aku tgk tajuk camtu nk pegang belek pun terus hilang denyut. harap ada la penulis novel kat malaysia nie cari konsep lain sikit, macam cerita thriller awang mursyid tulis tu...or cerita cam faisal tehrani tulis ker...takde la asyik tema yang sama jerkan.